2777
2789
عنوان

پودر چاقی رویال

10522 بازدید | 17 پست

دوستان اینجا کسی از پودر رویال استفاده کرده برای چاقی

من ۵ ۶ روزه شروع کردم احساس یبوست و ادرار سخت دارم دوستانی که تجربه دارن بیان بالا ممنون راهنمایی میخوام ایا مصرفشو قطع کنم یا ادامه بدم.

فقط میدونم خیلی ضرر داره این‌چیزها 

ب جاش کپسول جوانه گندم بخر 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما چاق شدین با این کپسول؟

بله خیلی دیر جواب میده اما کاملا اصولیه،  پودر رویال و فرشته و جی فت و اینا همش باعث تحلیل بدن میشه ی مدت ک نخوردی آب میشی‌.حتی تو برنامه طبیب شبکه سه دکتر گفت ک ی دختر جوانی با مصرف پود چاقی سر استخوان ران ش سیاه شده و قطع کردن پاشو

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
بله خیلی دیر جواب میده اما کاملا اصولیه،  پودر رویال و فرشته و جی فت و اینا همش باعث تحلیل بدن ...

میشه بگید در ماه چند کیلو اضافه کردین؟و طریقه مصرفش چجوریه؟قد و وزنتون چقدر بود و چقدر شد؟

پیشاپیش ممنون که سوالاتمو جواب میدین

.....
میشه بگید در ماه چند کیلو اضافه کردین؟و طریقه مصرفش چجوریه؟قد و وزنتون چقدر بود و چقدر شد؟ پیشاپیش ...

مآهی ۳ کیلو ،،البته من ورزش هم میکردم ،،روزی یک عدد باید خورده بشه،، مجردیم ۴۳ کیلو بودم😅تقریبا ۵ ماه ونیم خوردم شدم ۵۷ اونموقه قدمم ۱۶۴.بقیه وزنم بعد از۵۷ بخاطر بارداری بود

مآهی ۳ کیلو ،،البته من ورزش هم میکردم ،،روزی یک عدد باید خورده بشه،، مجردیم ۴۳ کیلو بودم😅تقریبا ۵ م ...

ممنون عزیزم،من تو گوگل سرچ کردم کپسول جوانه گندم چیزی ندیدم اسم دیگه ای نداره؟

.....
ممنون عزیزم،من تو گوگل سرچ کردم کپسول جوانه گندم چیزی ندیدم اسم دیگه ای نداره؟

تهران هستین؟ من دکتر طب سنتی داد بهم همون روش نوشته بود کپسول جوانه گندم. دست ساز بود..صنعتی شو بخوای بگیری همون قرص مخمر میشه

نه عزیزم متاسفانه تهران نیستم‌.

میتونن پست کنن برات.اسم دکتر رو سرچ کنی زنگ بزنی مطب وصل میکنن ب داروخانه.. داروخانه مخصوص طب سنتی همون دکتر هستش ..اگ میتونی سفارش بده بگو کپسول جوانه گندم..اگ نتونستی هم مخمر بگیر اونم خوبه..دکتر احمد کریمی‌..موفق باشی 🧡

مخمرآبجو قبلا مصرف کردم تاثیری نداشت

چند دوره؟

مرسی عزیزدلم که با حوصله جواب دادی زحمت کشیدی❤🌹

خواهش میکنم خانمی🥰