2777
2789

دوستای گل دختر من ۲۲ ماهشه از شیر گرفتمش عادت داره رو پا حتما باید تکونش بدم تا بخوابه دیگ کمرو پام خیلی درد میکنن چجوری عادتش بدم خودش بخوابه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

منم داغونم تازه میخوابه بعدازظهرا کلن رو پامه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

شبا چراغا رو خاموش کن خودت دراز بکش درم ببند نتونه بره یکمی بازی می‌کنه میاد پیشت می‌خوابه پسر من ک اینجوریه 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
2804
شبا چراغا رو خاموش کن خودت دراز بکش درم ببند نتونه بره یکمی بازی می‌کنه میاد پیشت می‌خوابه پسر من ک ...

اره وقت خوابش ک میررسه میگ بزارمش رو پام تا بخوابه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

عزیزم بهش بگو پاهام درد گرفته ب زبون خودش باهاش حرف بزن ک دلش بسوزه..بعدم کنارش بخواب بغل کنید همو..شعر بخون داستان بخون گیجش کن میخوابه..دختر کنم همینه ولی خودم گاهی میزارمش رو پام حوصله ندارم لی لی ب لالاش بزارم  و بخوام زود بخوابه..وگرنه اونجوری ک بهت گفتم ج گرفتم

2805
2801