2777
2789
عنوان

باقالی پلو برای زن باردار مضره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60310 بازدید | 40 پست
مامی کاوه جون هرکس پیشنهادی داره و هر کس هم بالاخره یک چیزایی میدونه و باید به اون نظرش احترام بزاریم عزیزم با شما نبودیم با اون بیادبی که به نظر دیگران دخالت میکنه.
کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
یکی از اقوام ما که پزشکه میگه باقالی به هیچ عنوان هیچکی نباید بخوره برای همه مضره کم خونی میاره
من از زمانی که اقدام به بارداری کردم حدود 3 ساله لب نزدم و خودم و بچم هیچ نوع کم خونی نداریم.
یک صبحدم ز گلستان گذشته ای
شبنم هنوز بر رخ گل آب میزند
سلام به همه.
ببخشید بی موقع مزاحم تاپیکتون میشم.

سایت فروش لباسهای ما با کلی لباسهای خوشکل و کفش های ناز به روز شد.

خوشحال میشیم از سایت ما دیدن کنین.

http://babybrandsstore.blogfa.com

امکان پست و پیک به تمام نقاط ایران وجود داره.
جهت عضویت در کانال تل-گرام به شماره 09335994864 پیغام دهید اینستاگرام : milani cosmetics of Iran وب سایت: www.mymilani.com
2804
من دو تا زن عمو دارم که با هم خواهر هم هستن و پسرهای هردوشون فابیسم دارن.
فابیسم بیماری که پسر بچه ها دارن واز مادر به جنین انتقال پیدا میکنه.یکی از زن عموهای من در دوران بارداری به علت خوردن باقالی جنین 8 ماهه تو شکمش مرد.هر موقع عموهام مهمونمون هستن به هیچ عنوان باقلا درست نمیکنیم.یه بار مامانم باقالی درست کرد پسر عموم از بوی باقالی حالش بد شد و سردرد شدید گرفت.نمیترسونمت .نخوری بهتره
من با اینکه بچه ام دختر بود چون هموگلبینم 10 شده بود از ترس کم خونی نخوردم
بدترین چیز اینه که وقتی خوابت میاد و چشمات از خواب میسوزنن نتونی بخوابی یه بچه شیطون هی چشمتو با انگشت باز کنه و نذاره بخوابی
کلا باقالی کم خونی میاره چی باردار باشی چه نباشی ولی نخوری ضرر نمیکنی شوید پلو خالی بخور اگر هم هوس ...

بر چه اساسی میگید باقالی کم خونی میاره . باقالی معروفه به خون ساز بودن . اون باقالی نپخته و خامه که کم خونی میاره