2777
2789

سلام عزیزان

کسی بوده از تخت پارک استفاده کرده باشه ؟؟

لطفا نظرتونو چه مثبت و چه منفی بگین 

خیلیییی خیلی ممنون دارتون میشم اگه کمکم کنین تو این شرایط اقتصادی نظرتونو بگین ببینم هزینه کردنش خوبه یا نه 

مثلا تا چه سنی قابل استفادست؟

بچه هفت هشت ماهه اگه به دیواره اش تکیه بده ممکنه چپ بشه ؟

چه مارکی داشتین که راضی بودین خیلی؟؟

این بچه دومم هست و یه جورایی برای در امان نگه داشتنش از شیطونیای پسر اولم میخوام بدونم مناسبه یا گهواره بهتره

دعا گوتون هستم😘😘😘😘

من دارم خیلی عالیه این که من دارم بزرگه تا ۵ سالگی میشه استفاده کرد الان پسرم یکسالشه راحت توش میخوابه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من كودك نوجوان خريدم و از ابتداي دوماهمگي بچمو جدا كردم تو اتاق خودش شب به شب پا ميشدم بهش شير ميدادم 

البته بچم تا حدود ٥ماه كوليك شديد داشت و كلا خاب شبو من نميديدم 

بچمم شير خسكي بود به نظرم بهتر تخت پارك هستش

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من شانسی تو سیسمونی خریدم خیلیا ناراضی بودن ولی من این پنج ماه خیلی راضیم 

هم شبا چون اطرافش توره کامل دید دارم هم رو تخت خودم نیست که حریم خصوصیم بهم بخوره هم یه کوچولو میتونی تکونش بده که کاربرد کهواره رو داشته باشه من با گذاشتن برداشتن بچه و خم شدن هم هیچ مشکلی ندارم 

البته فقط تا حالا که پنج ماعشه به عنوان تخت ازش استفاده کردم 

من كودك نوجوان خريدم و از ابتداي دوماهمگي بچمو جدا كردم تو اتاق خودش شب به شب پا ميشدم بهش شير ميداد ...

منم واسه اون پسرم کودک نوجوان گرفتم ولی الان فضا ندارم واسه گذاشتن تخت . و اینکه میخوام قابل حمل باشه و بتونم هم تو سالن بیارم هم تو اتاق بزارم

چه مارکی داشتین؟ اخه یکی از اقوام میگفت چپ میشه

مال من بی بی کامفورته  والا الان که ۱۳ ماهشه که تا حالا چپ نشده حتی نتونسته تکونش بده چه برسه چپ کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرا به درد نخورد؟

ببین تهش یعنی اون قسمتی که بچه میخوابه خیلی سفت و محکم نیست از اون طرفم نرم نیست مثل تشک. یه حال بینابینیه انگار بچه راحت نیست. واسه من که شده جای اسباب بازی پولیشی. بهم هم گفتن نگیر به درد نمیخوره منتها گرفتم که به خودم ثابت بشه.😂

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
یعنی اگه تشک پنبه ای درست کنم بندازم داخلش نرم نمیشه؟

نرم میشه اونطوری منتها میگم تهش اونطور که دلت بخواد سفت نیست. میگم مال من گراکو شاید مارک دیگه اینجوری نباشه. وسیله ای که به درد من خیلی خیلی خورد تاب برقی بود. جای همه چی استفاده کردم.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.