2777
2789
عنوان

خریدهای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 34 پست
ما خوزستانیا نداریم ...یعنی چی حتی لباس زیر و لباس خواب رو هم  ...ب کی نشون میدین توضیح میدی خو ...

به مهمونا دیگه

خریدارو میچینن تو سبد تزئین میکنن بعد نشون میدن مثلا این لوازم آرایششه و فلان

اگه فقط عروسی باشه نشون میدین؟

ن دیگه گل آرایی شده و شیک میزارن یه گوشه همه ببینن روز حنا بدون 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما خوزستانیا نداریم ...یعنی چی حتی لباس زیر و لباس خواب رو هم  ...ب کی نشون میدین توضیح میدی خو ...

به مهمونا

این شرت آقا داماد😁😁😁😁

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
حنابندون شاید نداشته باشیم ولی نمیدونم پس خریدارو چیکار کنم؟

هیچی ببر خونه خودت بچین تو کمدت میخوای چیکار کنی 

راستش به نظرم این کار دیگه مرسوم نیست حالا بازم خودت بهتر میدونی 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
ماهم شب حنابندان داخل سبد میزارن ومیارن ولی دیگه باز نمیکنن فقط کلی میگن مثلا اینا لوازم آرایشه بعد ...

حنابندون شاید نداشته باشیم و اگه خریدارو تو عروسی نشون ندیم من خیلی از چیزا رو اصلا لازم ندارم بخرم

موندم چیکار کنم

حنابندون شاید نداشته باشیم و اگه خریدارو تو عروسی نشون ندیم من خیلی از چیزا رو اصلا لازم ندارم بخرم ...

ببین ماحتی اگه حنا بندون هم داشته باشیم هرچی نیاز باشه میخریم نه بیشتر،توام هر چی واقعا نیاز داری بخر چه کاریه اضافه بعد دوباره میخری

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
شورت اقا دومادو خوب اومدی 🤣🤣ما رسم نداریم خواهر ...حالا جهاز رو ادم نشون بده اره ...ولی خرید شخصی ...

جهیزیه رو روز پابتختی هر کی بخواد میاد میبینه ولق هر خریدی که باشه واسه عید و یلدا و عروسی و ... اینا رو نشون میدیم

راستش ما هم ترکیم این رسم رو داشتیم ولی خیلی مزخرفه واقعا 

یکی وامیسته اون گوشه هی میگه این فلان چیز عروسه اینم ادکلنشه اینم فلانشه اه خیلی مسخره اس واقعا 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
راستش ما هم ترکیم این رسم رو داشتیم ولی خیلی مزخرفه واقعا  یکی وامیسته اون گوشه هی میگه این فل ...

آره واقعا مسخرست

مثلا من هم بابلیس دارم و هم اتو مو ولی تو خریدا یکیش باید باشه😐

یا کلی ادکلن دارم نامزدم هر کادویی خریده کنارش ادکلنم بوده ولی بازم باید بخرم

یا کلا نخرم یا همه رو باید بخرم