2777
2789

😑😐😑

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه با این فکر زندگی کنی که زندگی برات زهر میشه. 

سعی کن چیزای کوچیکو ببینی و با اونا خوشحال بشی. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

من الان باید تو یہ خانوادہ پولدار اوروپایی بودم کہ داشتیم توی باغ چای و شکلات میخوردیم برنامہ سفر انتالیامونو میچیدیم نہ وسط نی نی سایت مامانم از اون ور داد بزنہ از بس سرت تو گوشیہ😐

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  

بلہ سرنوشت مام اینہ😐

من الان باید تو یہ خانوادہ پولدار اوروپایی بودم کہ داشتیم توی باغ چای و شکلات میخوردیم برنامہ سفر ان ...

همونا هم یه مشکلاتی دارن که به ذهن آدمی هم نمیرسه. 

حتی حضرت ایوب که پیامبر خدا بود بهترین زندگی رو داشت. ولی خدا برای امتحان کردن همه چیز هایی رو که داشتن رو ازش گرفت. ثروت و قدرت و سلامتی حتی پسرشونم ازدست دادن. 

ولی حضرت با صبرشون از امتحان الهی قبول شدن. بخاطره همینه که میگن تو زندگی صبر ایوب داشته باش. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
همونا هم یه مشکلاتی دارن که به ذهن آدمی هم نمیرسه.  حتی حضرت ایوب که پیامبر خدا بود بهترین ...

شعارہ ھمش روز بہ روز بدبخت تر میشم کہ خوشبخت نمیشم الان منتظرم ببینم باز چہ بلایی سرم میاد احتمالا فردا بیان ببرنم زندون یا تصادف کنم یا کوسہ ھا بخورنم ترجیح میدم مشکلات اونارو داشتہ باشم تا این زندگی و این مشکلاتو