2777
2789
عنوان

ای دخترہ قشنگہ

237 بازدید | 20 پست

بانمککک

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  

بدون ارایش و لنز میتونم نظر بدم

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کره ایه؟؟؟ 

این دوره همه بانمکن...از بس عمل کردن...

ایشونم چشم و فک و....همه رو ساخته دیگه....

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
بدون ارایش و لنز میتونم نظر بدم

این اصن واقعی نئست کہ بخوای بدون ارایش و لنز نظر بدی باز سازی از چہرہ خوانندہ کرہ ایہ😂😐

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  
اگ همینجوری باشه اره ولی رنگ پوستش و رنگ چشاش انگار مال خودش نیس بعد انگاری دستکاری شده عکس

خب فتوشاپہ

این که همش لپه😁

بانمکہ خب  

کره ای یه ؟

ارہ یکی تو اینستا فتوشاپ کردہ از روی لیسا بلک پینک 

کره ایه؟؟؟  این دوره همه بانمکن...از بس عمل کردن... ایشونم چشم و فک و....همه رو ساخته دیگه... ...

عمل نکردہ ساختگیہ عکس