2777
2789

از اول سوراخ بینی متقارن میشه بعد عمل ؟؟؟!اگه کسی می‌دونه کمک کنه 

اگه ما متقارن باشه دیگه درست نمیشه 

کسی تجربه داره؟؟!!!

چیز نگران کننده آیی نیست اکثرا یکی نیست برا منم یکم نیست ارزش نداشت برم ترمیم مشخص نیست چون 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

تازه میخام برم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیز نگران کننده آیی نیست اکثرا یکی نیست برا منم یکم نیست ارزش نداشت برم ترمیم مشخص نیست چون 

بعنب درست نشد 

من هشت روزه عمل کردم اتل رو برداشتم ولی بخیه پره ها مونده 

خیلی رو مخه 

اصلا یکش گشاد تره😭😭😭😭👌

مال من سوراخاش نامتقارن بود ولی الان خوب شده سه ماه عمل کردم

جدی میگی چقدر زمان برد آخه مال منم 

از یه سمت انگار کشاد تره 

میترسم پماد بزنم اصلا داخلش مترسم گشاد تر بشه😢😢😢😢😢

بعنب درست نشد  من هشت روزه عمل کردم اتل رو برداشتم ولی بخیه پره ها مونده  خیلی رو مخه&nb ...

میشه درستش کرد تا سه ماه بمون .نیاز عمل نداره تو مطب درست می‌کنه نیاز باشه دکتر

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
عزیزم چجوری داخل مطب درست میکننن؟؟ دکتر قبول میکنه؟؟!!!

من نمی‌دونم چطور ولی من یبار زنگ زدم گفت بیا مطب درست کنه دکتر .من خیلی سال عمل کردم ولی ابجیم دوماهه خونش تو شیشه هست ازبس حرص میخوره میگه بینیم کج .بینیش ورم دارم یطرفش فک می‌کنه کج .حق داره خب آدم عمل می‌کنه هزینه زیر تیغ جراحی حساس میشه 

بعد چجوری درست چسب بزنم دسترسی به دکترم ندارم

باید سری اول که مطب برات چسب زدن یه عکسی یا فیلمی میگفتی که از استرسی نشی از رو همون بزنی چون حساسی میگم 

منم خیلی ناراحتم😭😩😩😩 اگه درست نشه خیلی سخته  

اصلن سوراخ بینی چیز مهمی نیست چون درست میشه .من خودم بوتاکس کردم ده روز گریه کردم رفتم مطب همه مسخرم کردن لعنتی ها گفتن بد نشدی چقد حساسی .حس کردم آبروم پایین اومده .گندم بزنن قبول نمیکنن باید چوب تو استینشون کرد کاری کنن .تا سه ماه کاری نکن .من خودم بعد یسال بینیم هشتاد درصد عوض شد 

اتشالا که مال ماهم همین طوری بشه

ایشاللع فرم بینیت خوب باشه واگه دکترم معروف حله