سلام. دوستان کسی تجربه اینو داره که عکس رنگی رحم گرفته باشه و در همون وقت لتروزل و آمپول آزاد سازی هم استفاده کرده باشه؟؟؟ اینا باهم دیگه تداخلی ندارن که مشکل ساز بشه؟؟؟
اقدامتو یادمه امپول زدی و ۴تا۱۲ساعته رفتی درسته؟ در کل نظرت چیه؟ منم میخام همین کار رو بکنم. بعد اینکه تقویم چینی برات چی نشون میداد؟
تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته... صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم... اللهم صل علی محمد و ال محمد. خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خیلی برات خوشحالم که خدا نتیجه تلاش ات رو بهت داد میگم من هنوز اندر خمیک ک ...
سلام عزیزم، خوبی؟ ممنون از لطفت. زینتیارجان اقدام های من ۲۴ ساعته بود عزیزم. یک اقدام قبل آمپول و دوتا اقدام بعد آمپول داشتم که همه ۲۴ ساعته بود. والا من تقویم چینی رو اصلا قبول ندارم. بعد از بارداری حتی چند نفر از رو تاریخ و ماه و سال و این چیزا برام حدس زدن که همه گفتن دختره!!!! 😂
سلام عزیزم، خوبی؟ ممنون از لطفت. زینتیارجان اقدام های من ۲۴ ساعته بود عزیزم. یک اقدام قبل آمپول و دو ...
سلام عزیزم
چ جالب
دیشب داشتم میگفتم مامان روشارفت حاجی حاجی مکه و خبری ازش نیست. اقدام هات رو با ساعت میگی؟ مامان روشا بنظرت من چ کنم؟ انپول برنم؟
چرا اقدام زیاد نرفتی؟
تو خیلی توس تایپیک بودی در کل نظرت چیه برای اقدام؟؟
تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته... صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم... اللهم صل علی محمد و ال محمد. خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم، خوبی؟ ممنون از لطفت. زینتیارجان اقدام های من ۲۴ ساعته بود عزیزم. یک اقدام قبل آمپول و دو ...
تازیخ تولدت و تاریخ لقاح با همون تخمک گذاری رو بگو تا من با چینی نگاه کنم