2777
2789
عنوان

لتروزول و آمپول و عکس رنگی

310 بازدید | 5 پست

سلام. دوستان کسی تجربه اینو داره که عکس رنگی رحم گرفته باشه و در همون وقت لتروزل و آمپول آزاد سازی هم استفاده کرده باشه؟؟؟ اینا باهم دیگه تداخلی ندارن که مشکل ساز بشه؟؟؟

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
هیچکس تجربه شو نداشت؟؟؟؟!!!!! 🙄☹

سلام عزیزم 

خیلی برات خوشحالم که خدا نتیجه تلاش ات رو بهت داد 

میگم من هنوز اندر خم‌یک کوچه ام 

اقدامتو یادمه امپول زدی و ۴تا۱۲ساعته رفتی درسته؟ در کل نظرت چیه؟ منم میخام همین کار رو بکنم. بعد اینکه تقویم چینی برات چی نشون میداد؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  خیلی برات خوشحالم که خدا نتیجه تلاش ات رو بهت داد  میگم من هنوز اندر خم‌یک ک ...

سلام عزیزم، خوبی؟ ممنون از لطفت. زینتیارجان اقدام های من ۲۴ ساعته بود عزیزم. یک اقدام قبل آمپول و دوتا اقدام بعد آمپول داشتم که همه ۲۴ ساعته بود. والا من تقویم چینی رو اصلا قبول ندارم. بعد از بارداری حتی چند نفر از رو تاریخ و ماه و سال و این چیزا برام حدس زدن که همه گفتن دختره!!!! 😂

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
سلام عزیزم، خوبی؟ ممنون از لطفت. زینتیارجان اقدام های من ۲۴ ساعته بود عزیزم. یک اقدام قبل آمپول و دو ...

سلام عزیزم 

چ جالب 

دیشب داشتم میگفتم مامان روشارفت حاجی حاجی مکه و خبری ازش نیست. اقدام هات رو با ساعت میگی؟ مامان روشا بنظرت من چ کنم؟  انپول برنم؟ 

چرا اقدام زیاد نرفتی؟ 

تو خیلی توس تایپیک بودی در کل نظرت چیه برای اقدام؟؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم، خوبی؟ ممنون از لطفت. زینتیارجان اقدام های من ۲۴ ساعته بود عزیزم. یک اقدام قبل آمپول و دو ...

تازیخ تولدت و تاریخ لقاح با همون تخمک گذاری رو بگو تا من با چینی نگاه کنم