2777
2789
خدا رحمتش کنه.جاش خوبه الان نگرانش نباش.فقط دوریش برای شما سخته که خدا صبرشم میده عزیزم.براش قرآن بخون.آروم.میشی.خدا بیامرزدش.
ای خدا این وصل راهجران مکن سرخوشان عشق را نالان مکن..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم برات...... خدا رحمتشون کنه. امشب براشون سوره ملک بخونین تو خونتون. هر چی بیشتر بهترررررررر
دستانم خالیست ؛ امّا دلم تا بخــواهی پــر است از هوای کسی که بـــاید باشد امــــا نـیســت... اللّــهـمّ عـجّــل لـولـیّــک الـفـرج...
منم 21مهر خاله مهربونمو از دست دادم واقعا خیلی سخته من از شب تا صبح کار جسم بی جونش نشستم و از این واقعیت ناگزیر تنم میلرزید ازون موقع نظرم به زندگی عوض شده
سخت دلتنگم کسی چون من مباد
سوگ حتی قسمت دشمن مباد........
خدایا با چه زبونی شکرت کنم ....خدای مهربونم
شنیدم سوره ملک40بار بخون به یه نخی وگره بزن 40بارو فردا بنداز تو خاکش میگن قبرش روشن میمونه.من هنوز بلوزشو گذاشتم زیر جانمازم وبوش میکنم و واقعا هنوز بوشو حس میکنم ولذت میبرم.
هـمه چیـزها گفـته شــده اند، ولــی چــون گــوش شنــوائی نبــوده ، پیـــوسته بــاید از نـــو گـفــت
واییییی پریساااااااا
اازه دنبالت بودم حال باباتو بپرسم
چرا اخه چیشد بعد عمل که خوب بود
خیلی نارلحت شدم دوستم
خدا رحمتش کنه
گریهههههههه
حال باران چطوره
شاید اگر انسانیّت هم مارک دار بود, خیلی از آدم ها به تن می کردند...!!!
سلام تسلیت میگم گلم براش حتکا الان سوره یس بخون و وقت خاکسپاری دعای معراج باهاش دفن کن روحس شاد برتش ایت الکرسی میخونم
خدایا این که میگی از رگ گردن نزدیکی و از این حرفا در سطح شعور من نیست بغلم کن