کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
فداتشم گلم❤ بخدا اینقدر شبا گریه کردم خسته شدم... اوایل جلوش وایمیستادم ولی دیگ نمیکشم ب لبم رسیده ...
محل سگ بهش نذار . از فردا تو همش مسخره ش کن . ایراد بگیر از قیافه ش. راه رفتنش . حرف زدن. الکی بهش گیر بده چرا بوی بد میدی دماغتو بگیر و ازش دور شو. باهاش سرسنگین باش اصلا نگاش نکن و از طرفی تا میتونی خودتو خوشحال بگیر. برو تو اتاق در و ببند و آهنگ شاد گوش بده باهاش با صدای بلند بخون. اصلا هم لازم نیست خیلی به خودت برسی. عزت نفستو ببر بالا و عزت نفس شوهرتو بیار پایین. از مردها متنفرم