2777
2789

چیشدع؟

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیشدع؟

همش بهم توهین میکنه بهم میگ قیافت شبیه گوهه

یا چند روز پیش گفت چرا خودتو شکل پیرزنا میکنی...

ادمی ک جون میداد واسم حالا شده این😒

البته من جوابشو میدم ولی اتیشم میزنه

چرامگه به خودت نمیرسی

چرا ولی مثل اینکه دوسداره شبیه این شاخایه مجازی بگردم..

ادمی ک  قبلا قربون صدقه همه چیم میرفت...

انقدر تو اینستا گشت اینو اونو دید دیگ ب چشمش نمیام

ب خودت برس خب گلی چقد راحت اجازه میدین ب قیافه و شخصیتتون توهین کنن خدایی من باشم جرش میدم😑

دیگ چیکار کنم...

بخدا صد دست لباس دارم یا همش ارایشگام مو رنگ کنم مژه بزارم...

ولی ب چشمش نمیام اونم از وقتی نشست تو گوشیش دختر مخترارو دید

مشکل تو نیس همه مردا هار شدن والااا اینجوریم نگو گلی ب چشمش نمیام خیلیم دلش بخواد

فداتشم گلم❤

بخدا اینقدر شبا گریه کردم خسته شدم...

اوایل جلوش وایمیستادم ولی دیگ نمیکشم ب لبم رسیده...

فداتشم گلم❤ بخدا اینقدر شبا گریه کردم خسته شدم... اوایل جلوش وایمیستادم ولی دیگ نمیکشم ب لبم رسیده ...

محل سگ بهش نذار . از فردا تو همش مسخره ش کن . ایراد بگیر از قیافه ش. راه رفتنش . حرف زدن. الکی بهش گیر بده چرا بوی بد میدی دماغتو بگیر و ازش دور شو. باهاش سرسنگین باش اصلا نگاش نکن و از طرفی تا میتونی خودتو خوشحال بگیر. برو تو اتاق در و ببند و آهنگ شاد گوش بده باهاش با صدای بلند بخون. اصلا هم لازم نیست خیلی به خودت برسی. عزت نفستو ببر بالا و عزت نفس شوهرتو بیار پایین. از مردها متنفرم

فداتشم گلم❤ بخدا اینقدر شبا گریه کردم خسته شدم... اوایل جلوش وایمیستادم ولی دیگ نمیکشم ب لبم رسیده ...

قربونت💖

اشتباه میکنی عزیزم مشکل از اونه

خودتو دوس داشته باش بابااا عروسک دست سازش ک نیستی‌‌..باور کن ظاهر تو صد ارزش این زنای سرتاپا عملی و  و... توی مجازی داره

زیاد خودتو آویزونش نکن یه مدت خیلی ب خودت برس محلش نده ببین چجوری منتتو میکشه😑