2777
2789
عنوان

دلم گرفته

96 بازدید | 19 پست

خیلی اتفاق بدی واسم افتاد بانامزدم دعوام شد منو بلاک کرد توواتساپ منم لهش پیام دادم که واسه همیشه اززندگیت میرم گفت به سلامت الان نمیدونم چی میشه ایت اتفاق دیشب افتادع نمبدونم بایذ چیکارکنم لایذ منتظرش باشم یا فراموشش کنم خیلی دلتنگشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب یکم زمان بده هی پیام نده ببینم چی میشه بخاد برگرده برمیگرده..نخادم دیگ نمیاد خودتو سبک نکن

نه دیگه بهش پیام ندادم فقط گفتم از زندگیت میرم،لخدا دلتنگی امونمو بریده این دنیا چرا بی عدالته اینقدر

عزیزم یجوری میگی از زندگیت میرم بیرون انگار  دوست مجازی توعه😐🖤

وقتی بلاکت کرد نباید دیگه بهش پیام میدادی عزیزم ،آدم موقع عصبانیت هر حرفی ممکنه بزنه 

بهتره اصلا توجه نکنی،صبرکن وشکیبایی به خرج بده 

سوره یس شریف و آیت الکرسی بخون و به خدا توکبل کت ان شاءالله ک مسکلت حل شه

مطمعن باش خودش دوباره بهت زنگ میزنه نگران نباش

😭😭😭😭آخه تا کی منتظر بمونم بعدشم تواین همه انتظار وگریه اگه برگشت با دست خوش بگم مرسی که چندوقت عذابم داذی :)

عزیزم یجوری میگی از زندگیت میرم بیرون انگار  دوست مجازی توعه😐🖤 وقتی بلاکت کرد نباید دیگه بهش ...

وقتی اون منو بلاک کرد با من مثل چی رفتار کرد؟اول اون گفت دیکه نمیخام باهات باشم وبعدش بلاک کرد