2777
2789
عنوان

احساس می کنم شوهرم داره بهم خیانت می کنه ,چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 104623 بازدید | 168 پست
مرداهرکثافت کاری که دلشون بخوادمیکن بالعاب دوران بارداری خانم،بچه داری،کم محلی و...ولی زن بدبخت همه کمبودها ونبودنهای شازده روباید تحمل کنه تازه آقا ازراه نرسیده باید دراختیارشون باشیم که نبادا جای دیگه خودشونو تخیله کنن. این مردافقط به درد گورسیاه میخورن تازه حیف اونجا که چنین موجوداتی روتحمل کنه.
جالبه که من چندمورد ازاین آقایون روتواطرافیان دیدم که باید میدیدید چه خونی از زن وبچشون توشیشه میکنن(روسریتو بکش پایین ، کجارونگاه میکردی؟لباسی که امشب برامهمونی میخوای بپوشیو اول بپوش ببینم مناسب هست،چرابافلانی خندیدی؟چرابچه روجلواون مرده بوسیدی؟و.....)حالاهمون گورسیاه هم حیف نیست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم جون خیلی خوشحال شدم که یه همکار رو اینجا دیدم و متاسفم که میبینم همسرت مثل اغلب آقایون وکیل رفتار کرده دوست داشتم بیشتر باهات آشنا بشم عزیزم.
بچهها خیانت زن و مرد نداره حالا فرهنگ و قانون جامعه رو بی خیال اما واقعا بعضی از زنها هم حق دارن از رفتار مردا به طرف کس دیگه کشیده بشن من همیشه میگم اغلب زنهای خراب رو مردا خراب کردن با کم گذاشتن.بی محبتی .بی مهری.نیاز مادی.و...
دوستان لطفا توصیه های غیر علمی و غیر تخصصی ندید
بذارید خودش فکر کنه یا حداقل با یه مشاور صحبت کنه. شماها چه میدونید با اینکارا به این مادر چقدر زجر و زحمت وارد میشه
حالا مثلا یه آقای قابل اطمینان و رازدار و انسان از کجا پیدا کنه بنده خدا؟؟!!!
تعجب می کنم ازتون!!!
اگر با همسرش صحبت کنه خیلی بهتره شاید اصلا همش سوء تفاهم باشه
بهتره از یه مشاور کمک بگیره
عزیزم میشا جان اگر تهران هستی به من ایمیل بزن تا کسی رو بهت معرفی کنم که بری باهاش مشورت کنی
دوست عزیزم امیدوارم تا الان که من مینویسم مشکلت حل شده باشه یا خیلی چیزا برات روشن شده باشه.با دوستانی که میگن دنبال حقیقت نری مخالفم آخه ندونست راهش نیست.بدون اینکه همسرت متوجه شه اول مطمئن شو بعد باور کن.نذار تا وقتی که دقیق نمیدونی موضوع چیه تو رفتار و گفتارت با همسرت خللی پیش بیاد.وقتی کاملا مطمئن شدی اون زن رو دیدی اون موقع برای عکس العمل راه های زیادی هست.اما برام عجیبه عنوان تاپیک اینه که احساس میکنی داره خیانت میکنه ولی بعد گفتی اس ام اس احساسی میزنن... نمیدونم شاید من خیلی پرتم ایا این خودش از مصادیق خیانت نیست؟فکر کن قضیه برعکس باشه و یه زن اینکارو بکنه.البته فعلا بحث شرعیش رو منها کردم.
سلام

میشای عزیزم به نظرم زندگی تو خراب نکن.............اگه به پدر شوهرت بگی اگه مستقیم به شوهرت بگی اینا سبب میشه اعتمادت نسبت به همسرت کم بشه و صد البته شوهرت دیگه پررو بشه و این سبب بشه که بگه بزار کارم رو ادامه بدم حالا که همه فهمیدن.....................

نزار موضوع کش دار بشه............................به شوهر بیشتر توجه کن................محبت کن درست نه بچسپ بهش زیادی که هی بگه مگه چی شده که اینقدر داری به من محبت میکنی؟

من دو نفر رو از نزدیک دیدم که دقیقا اتفاق تو براشون افتاده بود و بخاطر همون گفتن مسقیم و تعقیب کردن دختره و بد و بیراه گفتن بهش زندگی خودشون رو خراب کردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پس فقط این حرف رو فقط بین خودتون باز کن نه کس دیگه ایی
پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم من وقت نکردم همه مطالب رو بخونم ولی یه چیزی رو بهت میگم که اگه رابطشون تا این حد که خوا بی بیداری مطمعنا کار به جا های باریک میکشه چرا باید خودتو به ندونتستن بزنی و هیچی نگی برو منطقی با خودش صحبت کن شاید به قول دوستمون این یه سو تفاهم بوده (که فکر کنم اینجوری نیست)
ولی این اصلا خوب نیست که هیچی نگی و این رابطه هی ادامه داشته باشه عزیزم
پدر شوهر و..... باشه برای مراحل بعد اول خودت صحبت کن که فکر نکنه دور از جون نمیفهمی
اینطوری به زندگی خودت کمک میکنی
دوست عزیزم
شاید نظر من با سایر دوستان متفاوت باشه اما یه هر حال یک نظره
الان نه وقت اینه که خودتو سر زنش کنی و بگی تقصیر من بوده نه وقت اینه که شوهرتو سرزنش کنی
متاسفانه شیطان گاهی بر سر راه انسانها قرار میگیره و اونارو به خطا میندازه
نظر من اینه که اصصصصلا به روی همسرت نیار و همچنان به محبت کردن بهش ادامه بده البته محبت فقط سکس نیست اینه که براش همیشه تمیز و شیک باشی شام خوشمزه براش درست کنی و از همه مهمتر بهش ابراز علاقه کنی و از عشق سیرابش کنی
مطمئن باش هیچ کس هیچ کس جای تورو که یه گل کوچولو هم براش اوردی پر نمیکنه
مطمئن باش اگه این زن چند روز همسرت و فریب داده باشه اون با محبت تو دوباره به سمت تو پرواز میکنه
تو همیشه عشق اول و اخرشی براش کمی مظلوم نمایی هم بکن بدون اینکه به این موضوع اشاره ای کنی
2810