2777
2789
عنوان

احساس می کنم شوهرم داره بهم خیانت می کنه ,چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 104623 بازدید | 168 پست
وقتی خائن مرد باشه: راه حل= مماشات و صبوری و محبت بیشتر همسر و غذای خوشمزه و بوس و سکس تا این موجود با ارزش و نایاب رو از اون یکی پس بگیره بذاره سرجاش البته با صبر و تحمل که اون مرد کم کم و بعد از لذت بردن از تنوع و هیجان کار غیر مجاز و خسته شده دوباره کم کم برگرده طرف زنش و یه عمر از موهبت خانواده و همسر خوب و بچه هاش لذت ببره!
وقتی خائن زن باشه: راه حل= زن خائن کثیف لیاقت مادری و همسری نداره نباید نگهش داشت خطرناکه باید از خونه انداختش بیرون و باید به سزای اعمال ننگینش برسه و در تنهایی و بی کسی و فلاکت دور از خانواده و بچه جون بده!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
اگه مطمئنی سوئء ظن نیست پس به دختره زنگ بزن و تهدیدش کن تا از زندگی ات کناربره و بگو در این خصوص اگه شوهرت بویی ببره مقدمات اخراجشو فراهم می کنی این یک راه حل موقت برای دفع یک مزاحمه ولی دیگه این شوهر بدرد نمی خوره فقط یه فرصت جدید بخاطر بچه ات بهش دادی
بچه ها منم یه بار احساس کردم که شوهرم با خاله ام دارن رابطه برقرار میکنن به روی شوهرمم آوردم الانم که دوساله اذز اون قضیه میگذره بازم بهش اعتماد ندارم.البته از اولم بهش نمیتونستم اعتماد کنم.یه وقتایی واقعا احساس میکنم الکی بهش مشکوکم اما مردا 7 خط عالمن.
الانم به شدت ازش خسته ام.چند شب پیش دعوامون شد و به طرز وحشتناکی کتک خوردم به خاطر خانوادش.نمیدونید چقدر از مردا متنفرم فقط دلم میخواد یه جوری بشه که ااز هم جدا شیم.من خیلی اونو بخشیدم ولی هیچوقت رفتارش از ذهنم پاک نشده البته اونم هینو میگه که تو بدیو من بارها بخشیدمتو ازت یه خاطره خوش ندارمو این حرفا.
بچه ها واقعا زندگیمون لوس شده و من واقعا دلم نمیخواد که اون باشه و اونم واقعا دلش نمیخواد که من باشم.دیگه حتی بدون من مهمونی میره و الکی میگه مریضه نتونست بیاد در صورتیکه که قبلا اینطوری نبود لباس میپوشید میرفت بیرون ولی بعدش میگفت نرفتم.
واقعا احساس میکنم زندگیمون تموم شده.از همه بدتر که واقعا هیچکسی روندارم که باهاش بحرفه.وپدرو مادرم هم که میگن به ما چه ما نمیتونیم دخالتی بکنیم.با اینکه کلا سنتی ازدواج کردم و با نظر اونا بود.
اما تا تکلیفم معلوم نشه نمیذارم برم.حالا برادرش 180 درجه عکسشه.ما همیشه همه دعواهامون به خاطر خانوادش بوده و همیشه به من میگه زن خیلی زیاده مادر و خواهره که پیدا نمیشه ولی داداش میگه مادر وخواهر میخوام چیکار مهم زنمه که باید باشه.
خدا لعنتشون کنه با هزار جور آرزو امیدیم ززیر عقدشون چه که با ماها نکردن.
به نظر منم با آدم خائن یک لحظه هم نباید زندگی کرد! اینکه به خاطر بچه تو زندگی بمونی ولی دیگه مثل روز اول شوهرت رو دوست نداشته باشی، دیگه نوازشت، بغل کردنت مثل قبل نباشه و در یک کلام فقط واسه آینده ی بچت بمونی چه فایده ای داره؟ اینکه افتخار نداره! مگه چند بار زندگی می کنیم که بخوایم همش زجر بکشیم؟ اون بچه هم بالاخره بزرگ میشه و می ذاره میره. ممکنه شوهر بعد از فاش شدن خیانت مراعات بکنه ولی وقتی تو زندگی همش سردی ببینه و طلاق عاطفی باشه بعد مدتی دوباره کارش رو ادامه می ده... زندگی مشترک وقتی ارزش داره که توش گرما و محبت باشه .
میشا جون رابطه تو با شوهرت تا میتونی محکمتر کن تا بعدا نتونه بگه تو کم گزاشتی تا میتونی هم برو محل کارش و اونجا نشون بده که رابطت با شوهرت خوبه اگه دیدی این رابطه ادامه داره اول برو محل کارش ابروی دختره رو ببر بعدم یه سیلی بزن تو صورت شوهرت بعدم قهر کن برو خونه بابات فقط بهت بگم مدرک جمع کن تا خانوادش نتونن محکومت کنن
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
سلام میشا جون چیشد به نتیجه ای رسیدی
نام خداوندی که داشتن او جبران همه نداشته های من است فرشته ای از جنس نور از بهشت خداوند روز12 تیرماه بر صحیفه زندگی من و همسرم پا گذاشت وکلبه کوچکم را غرق در شادی و نور کرد
نسیم جان واقعا با خالت
آرایش و مرتب بودنو اینا بنظر من ربطی به جذب کردن شوهر نداره نمونش خواهر شوهرم که 8 ساله با هووش با هم زندگی می کنن خواهرشوهرم خیلی خوشگله یه دختر خوشگلم داره اما شوهرش بهش خیانت کرد رفت یه زنه دیگه گرفت زن اصلا ریخت و قیافه نداره ولی زبون داره به چه درازی
2810