2777
2789
عنوان

احساس می کنم شوهرم داره بهم خیانت می کنه ,چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 104624 بازدید | 168 پست
سلام میشا جون
میخوام برات از زندگی خواهرم بگم شاید کمکی بهت کرده باشه.ببین خواهر من 18 سال پیش فهمید شوشوش رفته یه زن که چه عرض کنم خاله خودموم رو که 30 سال از شوهرخاله من بزرگتر بور صیغه کرده حالا این وسط شوهر خواهرم گفت من برا رضای خودا چون خالت پیر دختره و مریض و تنها برا اینکه کاراش رو میکنم محرم باشیم صیغش کردم اما خواهر نادان و ساده من جیغ و داد کرد و در و پنجره شکوند و به همه مادر شوهر و پدر شوهرش گفت حرمتها از بین رفت و روی شوهر خواهرم باز شد حالا بگم اونم مثل شما تازه زایمان کرده بود بلاخره مدام دعوا داشتن و شوهر خواهرم وقتی دید قبح قضیه ریخته دیگه براش عادی شد و علنی به رابطش با خالم ادامه داد.خالم پیر دختری بود که با دوستش زندگی میکرد دوستش هخم 50 سالشه حالا فکر کن الان که خالهه پیر شده شوهر خاهرم رفته دوست خالم رو گرفته و این بار عقد دائم کرده و راحت اومد گفت من زن گرفتم دیگه خونه نمیام هیچ غلطی نمیتونی بکنی و از خونه خواهرم رو بیرون کرد و اون زنه رو برد پیش فامیلش جای خواهرم چون قبح قضیه ریخته بود و شوهر خواهرم دیگه خجالت نمیکشید الان عملی رفته .
من شاید به خاطر کارای اینا حقوق خوندم و وکیل شدم اما تو کار چیزایی دیدم که فهمیدم با زور .جنگ.قانون نمیشه حقت رو بگیری و زندگیت رو حفظ کنی فقط باید سیاست داشت موردهایی رو دیدم که زنه اومد پیشم و بدترین چیزها رو از شوهرش دیده بود اما چون به خاطر بچههاش میخواست زندگیش رو حفظ کنه به روی شوشوش نیاورد و بر عکس کمبودها رو جبران کرد البته نه تابلو اعتدال رو هم رعایت کرد و خلاصه شد زن نمونه مرده خودش بعد از 1 سال یا چند ماه با سر برگشت و اعتراف کرد و طلب بخشش کرد .
همیشه تمیز باش دوشت خوبم خونه رو آروم و تمیز نگه دار مردا عاشق آرامشن .با شوشو صمیمی شو و زیاد باهاش از خودت و بچه بگو و اینکه اون پناه شماست بذارش تو عذاب وجدان.حتما هر شب لباس خوابای ناز بپوش براش برقص و سعی کن سکس داشته باشی تا تخلیه بشه .سفر برو با شوشو و تمام مدت شاد باش و بخند و شوهرت رو خوشحال کن و برین کوه.شبا برین پارک....
از خدای مهربون کمک بخواه و اصلا به فامیل شوهرت هم نگو فقط خوشگ خوشگل برو اداره دنبالش بگو بچه بی قراری میکرد اومدم بریم بیرون امیدوارم همه چیز به خواستت پیش بره و زندگی شادی داشته باشین
سلام میشا جون
میخوام برات از زندگی خواهرم بگم شاید کمکی بهت کرده باشه.ببین خواهر من 18 سال پیش فهمید شوشوش رفته یه زن که چه عرض کنم خاله خودموم رو که 30 سال از شوهرخاله من بزرگتر بور صیغه کرده حالا این وسط شوهر خواهرم گفت من برا رضای خودا چون خالت پیر دختره و مریض و تنها برا اینکه کاراش رو میکنم محرم باشیم صیغش کردم اما خواهر نادان و ساده من جیغ و داد کرد و در و پنجره شکوند و به همه مادر شوهر و پدر شوهرش گفت حرمتها از بین رفت و روی شوهر خواهرم باز شد حالا بگم اونم مثل شما تازه زایمان کرده بود بلاخره مدام دعوا داشتن و شوهر خواهرم وقتی دید قبح قضیه ریخته دیگه براش عادی شد و علنی به رابطش با خالم ادامه داد.خالم پیر دختری بود که با دوستش زندگی میکرد دوستش هخم 50 سالشه حالا فکر کن الان که خالهه پیر شده شوهر خاهرم رفته دوست خالم رو گرفته و این بار عقد دائم کرده و راحت اومد گفت من زن گرفتم دیگه خونه نمیام هیچ غلطی نمیتونی بکنی و از خونه خواهرم رو بیرون کرد و اون زنه رو برد پیش فامیلش جای خواهرم چون قبح قضیه ریخته بود و شوهر خواهرم دیگه خجالت نمیکشید الان عملی رفته .
من شاید به خاطر کارای اینا حقوق خوندم و وکیل شدم اما تو کار چیزایی دیدم که فهمیدم با زور .جنگ.قانون نمیشه حقت رو بگیری و زندگیت رو حفظ کنی فقط باید سیاست داشت موردهایی رو دیدم که زنه اومد پیشم و بدترین چیزها رو از شوهرش دیده بود اما چون به خاطر بچههاش میخواست زندگیش رو حفظ کنه به روی شوشوش نیاورد و بر عکس کمبودها رو جبران کرد البته نه تابلو اعتدال رو هم رعایت کرد و خلاصه شد زن نمونه مرده خودش بعد از 1 سال یا چند ماه با سر برگشت و اعتراف کرد و طلب بخشش کرد .
همیشه تمیز باش دوشت خوبم خونه رو آروم و تمیز نگه دار مردا عاشق آرامشن .با شوشو صمیمی شو و زیاد باهاش از خودت و بچه بگو و اینکه اون پناه شماست بذارش تو عذاب وجدان.حتما هر شب لباس خوابای ناز بپوش براش برقص و سعی کن سکس داشته باشی تا تخلیه بشه .سفر برو با شوشو و تمام مدت شاد باش و بخند و شوهرت رو خوشحال کن و برین کوه.شبا برین پارک....
از خدای مهربون کمک بخواه و اصلا به فامیل شوهرت هم نگو فقط خوشگ خوشگل برو اداره دنبالش بگو بچه بی قراری میکرد اومدم بریم بیرون امیدوارم همه چیز به خواستت پیش بره و زندگی شادی داشته باشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشا جون سعی کن توی رابطتون خیلی خودتو گرم نشون بدی مخصوصا روزای تعطیل که مردا کمتر خسته میشن
ببین این رابطه خیلی میتونه بهت کمک کنه
مردا اگه ببینن به خانومشون خیلی حال میده خودشون هم بیشتر لذت میبرن
میشه برای حاجتم دعا کنی؟
سری جدید
سلام خانوما اگر خواستین میتونین بیاین از نزدیک خرید کنین همه اجناس نو هستند اگر نبودم بهم اس ام اس بزنین09194250049
میز نهار خوری . فرش .اغوشی نو . لباس نو .خورده ریز .عروسک و.....
http://hedieh4.blogfa.com
میشا جون مگه نمی‌گی پدرشوهرت مدیرعامل اون شرکته
یه کم فکر کن شای به یه بهونه‌ای بتونی رزومه یا فرم استخدام اون خانوم رو گیر بیاری اونوقت کلی اطلاعات ازش داری
میشا جون شاید خیلی ها فکر کنن زندگی خواهرم مثل یه قصه سوزناکه اما به شما هم میگم سعی کن با سیاست بری جولو اون الان با یه دختر 18 ساله خیلی پشیمونه به نظر من آدم یا میشینه با سیاست زندگی میکنه و رقبا رو بیرون میکنه یا طلاق بگیر و بدون هیچ حرفی برو .من نظرات همه دوستان رو خوندم برا همه احترام قائل هستم اما ببینین فرض که امروز با جنجال و آبروریزی ترسوندن این خانوم یا با واسطه گری پدر شوهر خوبت مثئله رو حل کردی فردا رو چی کار میخوای بکنی؟اگه شوشو باز دنبال کسی رفت چی؟پدر شوهرت نبود دختره بی آبرو بود؟اونوقت چی؟پشت خیانت هر مردی یه علتی هست( که بارها موکلهای مرد من برام شرح دادن من هفته ای 3 تا طلاق انجام میدادم) اگه این علت کشف نشه با ذکاوت یه زن و رفع و رجوع نشه باز هم تکرار میشه باور کن و دفعات بعد غیر قابل جبرانه
ما زن هستیم بچهها خودتون رو دست کم نگیرید ما با هوش و ذکاوت بالا آفریده شدیم مثل مردها زود و بدون فکر کردن به عواقب تصمیم نگیر عزیزم به نظر من یک زن خدای سیاست باید باشه تا زندگیشو بسازه و بچش رو تعلیم بده جوری که بعدها تحسین بشه به خاطر گذشت.صبر.فداکاری.وگرنه همه بلد هستن جیغ و داد و آبروریزی کنن و گنگستر بازی هم کاری نداره و جز خورد کردن اعصاب خودت فایده ای مداره به جای اینکه وقتت رو بذاری خانومه رو بشناسی بری دنبال شوشو اعصاب و وقتت رو بذار برای شاد کردن و زیبا کردن خودت و خونه و صد البته سکس زیاد و جذاببببببببب
راضیه جون خیلی برا خواهرت ناراحت شدم ،الان دیگه جدا شدن ؟ خدا صبرش بده

حرفات خیلی به دلم نشست ...ممنون ....خودت ازدواج کردی ؟
یعنی به نظرت به پدر شوهرم چیزی نگم ؟
اگه همین کارهایی رو که گفتم بکنم برا شاد کردن و زیبا کردن خودم و خونه ... به نظرت جواب می ده ؟؟؟ با توجه به اینکه اون خانمه نامزد هم داره و فکر می کنم این شوهر منه که دنبالشه نه اون
راضیه جون خیلی خوب حرف میزنی بیا بازم بگو
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
عزیزم از مشاوره ی تلفنی هم می تونی کمک بگیری
شماره ی 124 اگه اشتباه نکنم صدای مشاور هست
اونا موردای مختلف رو دیدن و بهتر می تونن راهنمایی ات کنن
در مورد دخالت پدر شوهرت در صورتی بهش بگو که موضوع فقط بین خودتون دو تا باشه
طوری هم عمل کنه که شوهرت بویی نبره تو گفتی

ولی از همه مهمتر رفتار خودته
ظاهرا رابطه شون پیشرفته نیست و تازه شروع شده
نگران نباش
تو با رفتارت می تونی دوباره جذبش کنی
محبتتتتتتتتتتت بهترین چیزه
حرف زدن خیلی موثره
آرایش لباسای قشنگ بوی خوش
سعی کن بچه ات رو در طی روز خسته کنی که شب زودتر بخوابه تا وقتی شوهرت هست بتونید یه کم باهم خلوت کنید
شوهرت رو تنها نزار تو خونه
تنهایی بهترین مرد رو وسوسه به کارای بد می کنه
سعی کن همه چیزت با اون باشه گردش و تفریحت خریدت و و و
ایشاالله موفق میشی
در آخر هم بگم مهم ترین چیز توکل هست دوستم

چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
2810