2777
2789
اکی. اخه من اطرافیان خودمو دیدم همه شون رفتارشون طبق اون چیزی که باهاشون رفتار شده

اطرافیان شما درسته شاید رفتارشون صحیخ نباشه ولی ممکنه اگر صحیح هم بود اون بچه راه رو اشتباه میرفت 

امیدوارم هممون نسلی با برکت و باافتخار داشته باشه ❤🙏موفق باشید

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطرافیان شما درسته شاید رفتارشون صحیخ نباشه ولی ممکنه اگر صحیح هم بود اون بچه راه رو اشتباه میرفت&nb ...

ممنون من از بجه دار شدن میترسم می ترسم به خودم بره افسرده که تا مرز خودکشی بره

ممنون من از بجه دار شدن میترسم می ترسم به خودم بره افسرده که تا مرز خودکشی بره

بله تا وقتی که مشکلتون حل نشده بچه دار نشید 

ولی خو سعی کنید مشکلتون رو حل کنید 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

من خودم بچه بودم اولین بچم تربیتش اصلا خوب نیس ولی دومی و تو سن خوب اوردم کلی تربیش خوب شده 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
بله تا وقتی که مشکلتون حل نشده بچه دار نشید  ولی خو سعی کنید مشکلتون رو حل کنید  ❤

نا امید شدم از خوب شدن. ‌از ازدواج هم می ترسم

تا وقتی حز گریه و مداحی هیچی مجاز نباشه همینه

نه 

من دو تا بچه دارم  یکی بیش فعال و داغون 😭😭 و تحت درمان 

یکی فرشته اسمون از ارومی و متانت 

مامانم 7تا بچه داره هر کدوم با اون یکی فرق دارن

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 

تا یه سنی بله

مثلا مامان و بابام هیچ وقت به همدیگه یا به ما تو نمیگفتن، همیشه میگفتن شما

ما هم همینجور عادت کردیم و به همسرمون و اطرافیانمون میگیم شما

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عزیزم اینجوری باشه که همه خواهر برادرها باید مثل هم تربیت بشن که

ولی تو یه خانواده با چند تا بچه هر کدوم اخلاق و رفتار متفاوت از هم دارن . جامعه و مخصوصا دوست هم علاوه بر خانواده مهم‌اند

زود ازدواح کردن اصلا خوب نیست حداقل سن ازدواح ۱۸

بله اصلا خوب نیست من ۱۵ سالم بود خودم بچه بودم نیاز به کمک و همراهی داشتم  ولی داشتم بچه بزرگ میکردم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
عزیزم اینجوری باشه که همه خواهر برادرها باید مثل هم تربیت بشن که ولی تو یه خانواده با چند تا بچه ه ...

رفتار اکثر خانواده ها دیدم با بچه هاشون فرق داره