2777
2789
عنوان

شوهرم امشب همش از خواوادش گفت خیلی وابستس چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست
خانواده شوهرمن کلی اذیتم کردن ولی من بچه بودم ساکت بودم سرزبون‌و سیاست نداشتم خیلیییبی اذیت شدم خیلی ...

شوهر من نمیبره منم خیلی اذیت کردن خیلی اصلا دوسشون ندارم

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره
اگه زندگی موفق میخوای نباید شمشیرو از رو ببندی ، باید با سیاست جلو بری نباید شوهرت بفهمه ازشون بدت م ...

چطوری باید ببرمش

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من نمیبره منم خیلی اذیت کردن خیلی اصلا دوسشون ندارم

شوهرت بره شما نرو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 
دقیقا یا یه دختر بگیرن که با همه چیشون بسازن

والا

خالا اگر زن اينقدر به خونوادش اهميت بده خودشون بدشون مياد ها ولى واسه خودشون زرنگن😒

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

هنوز عقدید چجوری زیاده روی میکنه کلا مگه باهاشون تو یه خونه نیست

اره ولی خیلی دیگه گند یچیزیو درمیاره

خودتو آزار نده عزیزم. مردا همشون اولش جوگیرن. شما اصلا خودتو مخالف خانوادش نشون نده تا این حرفا تموم شه. مردا هر وقت حس کنن زنشون مقابل خانوادشونه، چون چندان زورشون به خانواده نمیرسه به زنشون فشار میارن که تنش ایجاد نشه. شما نه گله کن نه غر بزن نه بدگویی کن. در سکوت و احترام هرکاری که خودت صلاح میدونی انجام بده

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
چطوری باید ببرمش

مهم ترین اصل اینه هیچوقت نذار شوهرت بفهمه تو از خانوادش بدت میاد و میخوای شوهرتو از خانوادش جدا کنی هیچ وقت از خانوادش پیش شوهرت بد نگو

به جاش مهربون باش پر از عشق باش غر نزن و یه جوری باش کنارت بعش خوش بگذره کم کم جذب تو میشه و اونارو یادشون میره

با دعوا قهر و اینا به هیچ جا نمیرسی 

مهم ترین اصل اینه هیچوقت نذار شوهرت بفهمه تو از خانوادش بدت میاد و میخوای شوهرتو از خانوادش جدا کنی ...

امیدوارم همین شه حالا میگه باید زنگ بزنی منم زنگ نمیزنم

خودتو آزار نده عزیزم. مردا همشون اولش جوگیرن. شما اصلا خودتو مخالف خانوادش نشون نده تا این حرفا تموم ...

از زندگی با تنش میترسم

امیدوارم همین شه حالا میگه باید زنگ بزنی منم زنگ نمیزنم

زنگ نزن بگو بیا یه قوطی شیرینی بخریم بریم !تو پیش قدم شو مطمئن باش اونا بازم تو رو پس میزنن و اینجوری شوهرت میبینه که تو با اونا مشکل نداری اونا با تو مشکل دارن تو خوبی اونا هستن که بدن و اینجوری ازشون دلسرد میشه

از زندگی با تنش میترسم

نگران نباش‌. کیفیت زندگیمون به رفتار خودمون بستگی داره. وقتی هی گله نکنی و سر شوهرت بخاطر خانوادش غر نزنی، ایشون دیگه بخاطر چی باید حساس شه و گیر بده به شما؟ مثلا هر وقت دلت نیست بری خونشون نگو خوشم ‌نمیاد بیام، کاملا دوستانه یه بهانه بیار و نرو.

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
زنگ نزن بگو بیا یه قوطی شیرینی بخریم بریم !تو پیش قدم شو مطمئن باش اونا بازم تو رو پس میزنن و اینجور ...

اخه باید بیان تاریخ عروسی مشخص کنن نمیدونم چرا شوهرم امشب گفت نه زوده

خب وقتی اختلاف پیش میاد اینا طبیعیه

من زنگ نمیزنم اصلا اه استرس انداخت به جونم