2777
2789
عنوان

قد و وزن بچه هاتون در 3 سالگی ...........

| مشاهده متن کامل بحث + 71306 بازدید | 149 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریشاد جون البته قد پسرت بد نیست اما نسبت به موقع تولدش میتونست بیشتر رشد کنه .............. از تقویت هایی مثل شربت روی و غذاهای کلسیم دار مثل پای مرغ و اب قلم و شیر و ماست و کشک بیشتر براش استفاده کن .
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
مرسی آتنا جون. شربت زینک بهش میدم اگه ندم که اصلا غذا نمیخوره کلا بد غذاس وهرچیزی نمیخوره متاسفانه چون تپله تا میبرمش دکتر میگن معلوم تغذیش خوب بوده ولی منکه مادرشم میبینم براچی تپله وزن تولدش خیلی بالا بود. شاید ویتامین دی اش پایین باشه چون اصلا توافتاب نمیریم وویتامین د خودمم خیلی زیر نرماله حالا باید ببرمش دکتر
شرلی جون چند نوع شربت روی داریم . فکر کنم نوع خارجیش زینک پلاس هست که علاوه بر روی چیزای دیگه ای هم داره ....... ایرانیش مستر زینک هست .......... که فقط همون روی رو داره .... من مارک های دیگه ای رو هم داروخانه دیدم ...........فکر کنم بدون مشورت پزشک هم بتونی بدی . اما برای اینکه خیالت راحت بشه میخوای به دکترتم بگو .
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
من شنیدم که روی زیاد باعث جلو انداختن بلوغ بچه ها میشه و در واقع بلوغ زودرس میاره .. از خیلی ها هم شنیدم که باید بین هر شیشه شربت فاصله چند ماهه انداخته بشه.. حالا نمیدونم موثقه یا نه
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
سلام.دختر من اسفند سه سالش میشه.وزنس ۱۵ و قدش ۹۳.متاسفانه به زینم حساسیت داره و هر وقت میخوره دچار یبوست شدید میشه.الان از ترسم هفته ای یک یا دوبار میدم.شیر و ماست کم میخوره ولی با غذاش دوغ میخوره.