2777
2789
عنوان

قد و وزن بچه هاتون در 3 سالگی ...........

| مشاهده متن کامل بحث + 71306 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم من زینک پلاس رو نگفتم ضرر داره. اتفاقا منم شنیدم زینک پلاس ضرر نداره. من کلسیم رو میگم بدون مشورت دکتر نباید بدی. باید آزمایش بده. ولی میگم نگران قد بچه تون نباشین خوبه
نه عزیزم من زینک پلاس رو نگفتم ضرر داره. اتفاقا منم شنیدم زینک پلاس ضرر نداره. من کلسیم رو میگم بدون مشورت دکتر نباید بدی. باید آزمایش بده. ولی میگم نگران قد بچه تون نباشین خوبه
توی صفحات قبل خوندم بعضی از مادرا گفته بودن ضرر داره . وزن دخترم کم نیست ایا؟خیلی لاغره استخونهاش زده بیرون. البته من خیلی برام لاغر بودن مهم نیست دوست دارم قد بلند باشه
اره سونیا جون ..... به نظر منم تغذیه خوب خیلی میتونه موثر باشه . منم به دخترم تا 2 سالگی تو هم غذاهاش ا میریختم و شربت روی هم میدادم رشد قدیش خوب بود ....... حتی دکترذها میگفتن جزقد بلنداست ...... تا اینکه تو این یه سال غافل شدم و شیر پاستوریزه و ماست هم خوب نمیخورد و نمودار قدیش خوب بالا نمیرفت
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
اها یه چیزی یادم رفت بگم دخترم 3 ماه پیش از خون داد و معلوم شد کمی ویتامین دی بدنش پایینه ....... البته خیلی کم . دکترش همون قطره ویتامین دی رو داد و از اون موقع که میدم قدش یه دفه 3 سانت بیشتر شده ........ مطمینم که اونم بی تاثیر نبوده .
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
2810