2777
2789
عنوان

قد و وزن بچه هاتون در 3 سالگی ...........

| مشاهده متن کامل بحث + 71306 بازدید | 149 پست
سلام آتنا جون بعله عزیزم.یادته چقدر حرص میخوردیم غذا نمیخوردن? پسر من واقعا تا یکسالگی منو دق داد. بعدش خیلی خوب شد. البته الان هم هر غذایی رو نمیخوره ولی موز و شیر و عصرونه های مقوی تو برنامه هر روزشه.
اره مامان کیان جون ...........اتنا هم الان غذا خوردنش خیلی بهتر شده ........ولی خب یه چند بار مریضیش عقب انداختش ............منم هر وقت رو عصرونه های مقوی کار میکنم وزنش خیلی بهتر میشه .
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونیا جون ....... ماشالا نی نی دومم رو هم که تو راه داری مبارک باشه عزیزم ........ مطمین باش وقتی دومی به دنیا اومد و سرت به اون گرم بشه و حساسیتت رو غذای پسرت کمتر بشه ............ اونم درست میشه . نگران نباش عزیزم .
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
مرسی مامان آتنا جون والا اصلا دلیل اصلی بارداریم همین پسرمه گفتم شاید یه همراه داشته باشه بهتر غذا بخوره خب بچه ها به هوای هم خوب میخورن هر وقت میریم مهمونی بچه های دیگه هم هستن ماشالا خوب میخوره
بله عزیزم. چرا که نه! اولیش خیلی ساده است. مقداری شیر و نصف قاشق مرباخوری عسل. من به کیان شکر کم میدم. توی شیر و عسل بیسکوییت مادر میریزم و میخوره. پنکیک که بچه ها عاشقشن. آرد+ کمی شکر + تخم مرغ و شیر. غلظت ماده نه شل و نه سفت. میریزم تو ماهیتابه و دو طرفشو سرخ میکنیم. کیکهای خودم پز. آبمیوه طبیعی و خرما گردو و پسته و بادام و فندق. همش با هم نه! هر روز یکیش که براش تکراری نشه. شیرموز طبیعی. میوه سیب زمینی سرخ کرده هر از گاهی. حلوا و نون حلوایی. صبحانه و نهار و شام هم طبق معمول همه مامانا. آخر شب هم قبل خواب یه کم نون و چایی. روزی دو فنجون هم شیر میخوره. معمولا هر روز ازش میپرسم چی میخوره تا براش درست کنم. چون هر غذایی رو نمیخوره. به تنها چیزهایی که نه نمیگه: نارنگی، کتلت، ماکارونی.
سلام مامان کیان‌جان من هم این غذاها رو شما نوشتی به پسرم میدم پسرم غذاخوردنشون یه دوره ای بد شده بود الان دوباره بهتر شده کلا تو غذاخوردن معمولیه...ولی اصلا رشد نمیکنه..یعنی خیلی کنده..پارسال بردمش سن استخوانی گرفتیم دکتر گفت سرشتیه