2777
2789
عنوان

اطلاعات عمومی مفید دیگر و...😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 100 پست
عزیزم داستان زندیگتون مثل زندگی دایی من هستش اون دیگه خداروشکر خونش رو ساخت امسال مطمئن باش توام میس ...

اره اینوقبول دارم ولی خوب کردن حالم به تنهایی سخته متاسفانه یجوریم انرژی روازبقیه زودمیگیرم منفیاشونواخه فقط منفیاشونومیگن به ادم به کسی که بهم انرژی مثبت بده نیازدارم بهشونم همش میگم فایده ای نداره خودم خیلی تلاش میکنم حتی اگه هزارتومن پول داشته باشم میگیرمش تودستم میگم من پولدارم بی تاثیرنیست حالموخوب میکنه

ماتوخونه برادرش مستاجریم همش میان بمن میگن خونروخالی منم هی حرص میخورم شوهرم بیخیاله

قبلن حقوقش کم بودمنم ازم میدچپرسیدن راستشومیگفتم بقول شماانگاربدترمیشدبعدتصمیم گرفتم بیشتربگم الان داره بهترمیشه یعنی ازایماه قرارشده طبق قانون کاربهش بدن خداروشکر

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
اره اینوقبول دارم ولی خوب کردن حالم به تنهایی سخته متاسفانه یجوریم انرژی روازبقیه زودمیگیرم منفیاشون ...

من پدرم کلی به داداش و خواهرش در حد توانش کمک میکنه تازه یکی از عمه هام خونش خیلی کوچیکه بابام و عموم همیشه میگن اگه پول اضافه داشتین واسش میخردیم😂😂

ای کاش برادر شوهر شمام اینجوری بود یعنی کنین با سیاست دلشو بدست بیارین این نکات هم خیلی مهمه جون من رعایت کن

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سوره ناس و فلق و اینا  من همه رو دارم تو گوشیم اگه میخوای تا برات بفرستم فقط ازت میخوام و ...

چشم من رعایت میکنم تواینکاراتنبل نیستم الان هرروزصب ی خرمامیخورم قبلش خداروشکرمیکنم بابت همه ی نعمتهاییکه تاحالاداده بهم ن فقطبخاطرایندنیابخاطراینکه ازناسپاسان نباشم مطمئن باش همه روانجام میدم

هرکیم بهم انرژی منفی بده گوش نمیکنم حتی اگه مریض باشم میگم من حالم عالیه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
چشم من رعایت میکنم تواینکاراتنبل نیستم الان هرروزصب ی خرمامیخورم قبلش خداروشکرمیکنم بابت همه ی نعمته ...

دقیقا افرین👏👏👏👏👏👏👏

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩
2803
من پدرم کلی به داداش و خواهرش در حد توانش کمک میکنه تازه یکی از عمه هام خونش خیلی کوچیکه بابام و عمو ...

راستش دلم نمیخاست دردای قدیمموبازگوکنم ولی الان مجبورم بگم همین داداشش کلی درحقمون ظلم کردتوحیاط واسه خودش خونه درست کردمارونزاشتن درس کنیم مادوتااتاق داشتیم میخواستیم بکوبیم واسه همین اومدیم توخونه اون خودش رفته تهران سرکارخونش خالی بود که مارونزاشتن همشون

گفتن برین جای دیگه خونه بگیرین فک میکنن ماخیلی پولداریم بیشترازاونچه که داریم مدام برامون حساب میکنن خداروشکرکه همینقدم داریم بازم توکل بخدا

خیلی سخته این دلی که اینابازخم زبوناشون داغون کردن بخام حالشوخوب کنم دارم تلاش میکنم خیلی زیادچندسال پیش انقدحال دلم بدبودحس میکردم پراززخمهایه واقعیه(زخمزبون)الان بهترم خداروشکر

ممنونم وقتتوگذاشتی پای درددلم 

عزیزم سوره ناس و فلق و اینا  من همه رو دارم تو گوشیم اگه میخوای تا برات بفرستم فقط ازت میخوام و ...

بفرست ممنونتم قربونت انشاالله خیرکثیرببینی خداخودش پاداشتوبده

سلام عزیز دلم خوبی  هسته گیلاس و زردآلو رو چطوری می خوردی؟ 😅😅😅😅😂😂😂😂😂

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
2804
2805
2801