2777
2789
مینا جون یه سوال

من تا پارسال درسای دخترمو می پرسیدم و پا به پاش بالا اومدم

امسال گفتم بزارم رو پای خودش واسته و کمتر ازش درس بپرسم

اما حالا اضطراب گرفته و وسواس

تو مدرسه به خانومشون و بچه ها گفته مامانم دیگه ازم درس نمی پرسه اونم با گریه و بغض

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومشون گفتش زودتر باید ولش می کردی

خیلی به خودت وابسته کردیش

موندم چیکار کنم؟؟یعنی بازم خودم ازش درس بپرسم

خودمم خسته شدم

می خوام برم کلاسی .به خودم برسم

اما اضطراب دخترم دیونم کرده
کار خوبی می کنی اما نه اینکه یهوووووو بچه ای که اینقده پی گیرش بودی ول کنی

بچه احساس تنهایی می کنه

سعی کن حتما ازش درس بپرسی درس پرسیدن که بد نیست

کم کم ازش فاصله بگیر

بچه ها با هم فرق می کنند بچه ها بعضی خودشون خود کفا هستند اما بعضی وابسته

بهتره کم کم مسئولیت ها را به خودش بدی ولی کاملا رهاش نکنی

البته به نظر من بچه ها ابتدایی را باید ازشون درس پرسید ولی تو تمام کاراشون دخالت مستفیم نکرد
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
من مبتکران را زیاد نمی شناسم عزیزم
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
دختر من تا کلاس سوم پا به پاش بودم همه چیییییییییییییییی در بستتتتتتتتت بعضی وقتا تا غروب نشسته بودم پاش

اما کلاس چهارم کمتر شد

و پنجم خییییییلی کم فقط درس می پرسیدم

ششم اصلا بهش کاری ندارم گاهی می گه ازم درس بپرس
حتما می تونی

بهش بگو تکلیفات بنویس بیام ببینم نشین پاش

بهش یاد بده خودش از خودش درس بپرسه

درست میشه عزیزم
2810