2777
2789
عنوان

خورده ریزه های جهیزیه چقدر خریدشون سخته😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 55 پست

این ریزه میزه هارو میشه وقتی رفتین تو خونه یواش یواش بخرید.خیلیاش اصلا تا چندماه نیاز نیست

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین استارتر  تو وقتی جهاز میبری نمیگن عه مگس کش داشت😐 بلکه چشمشون وسایل بزرگتو میگیره مثلا ...

باور میکنی من خاک‌انداز یادم‌رفته بود مادرشوهرم‌هنوز ک‌هنوز میگه 😂

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
خورده ریزه هایی که گرفتی بمنم میگی منم دارم میخرم موندمم توهمین خورده ریزه ها😬

حوله آشپزخانه
جا مایعی و جا اسکاجی
جا قاشقی شیشه ای
جا یخی سر سفره شیشه ای
میوه خوری کریستال هامبورگ
سفره ۸. ۱۲. ۲۴ نفره
زیرقاشقی کنار گاز
سینی پلاستیکی
ست ابلیمو اب قوره
تو انداز کابینت
جا سیب زمینی پیاز استیل
چای صاف کن استیل و پلاستیکی
دم پایی حمام و توالت
کفش روفرشی
دم پایی
قوری زعفران
قوری دو یا ۳ سایز چای

شیشه ابلیمو ابغوره

من برای ابزارای اشپز خونه ستشو خریدم که توش شیشه باز کن قیچی و صافی و اینا داره

الک 

نمکدان

جا ادویه ای

ظروف حبوبات و سبزی خشک و مربا

و..... 

لیلی من   مستانه ی چشمان توام ...             تو مرگ دلم را ببین و برو  چو طوفان سختی به شاخه ی غم  گل هستی ام را بچین و برو....      
وا😐😐😐😐شاید  عروسی شون زمستون  باشه  بعد بخان بخاری وصل کنن چی؟؟؟؟کی بره اون   ...

کدوم شهرین؟

کسی ک اینجوری جهاز میده شوهر میخواد چیکار

ینی شما گازکشی خونه و لوله بخاریم باشمان!!؟ 😕 

وا.نگو جدی گفتی و شلنگ و لوله بخاری و اینارو هم میخرین رو جهاز

ما بیشتر وسایل  با  داماده

فقط ظرف ظروف این تیکه  های کوچیک  عروس میخره

تا ‌.....

شلنگ توالت 

سه راه برق  تلوزیون  یخچال  ...

شلنگ  اب حیاط

جارو دستی  

دستمال سفره  

اینارم میخریم

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
ببین استارتر  تو وقتی جهاز میبری نمیگن عه مگس کش داشت😐 بلکه چشمشون وسایل بزرگتو میگیره مثلا ...

باور میکنی فامیلای ما میگن عروش چقدر نخود داشت چقدر عدس داشت و.....😂

من نمیخوام جهیزیمه بچینم اما این خورده ریزه ها خیلی رسمن طرف ما چون تیکه های بزرگ با داماده بیشترش 

لیلی من   مستانه ی چشمان توام ...             تو مرگ دلم را ببین و برو  چو طوفان سختی به شاخه ی غم  گل هستی ام را بچین و برو....      
کدوم شهرین؟ کسی ک اینجوری جهاز میده شوهر میخواد چیکار ینی شما گازکشی خونه و لوله بخاریم باشمان!!؟ ...

گاز کشی که نه😐اون شلنگ  پلاستیکی  بخاری رو میگم

درضمن  بیشتر جهاز 

خونه

ماشین 

تمام هزینه های  مجالس با داماده 

باور میکنی فامیلای ما میگن عروش چقدر نخود داشت چقدر عدس داشت و.....😂 من نمیخوام جهیزیمه بچینم اما ...

😂😂😂یاد اون عروس اینستا افتادم

ساقه طلاییایی تو کابینت جهازش😄 

😁ن با ما ازی رسما نداریم

یعنی چی کی بره؟خوب مرد خونه اقای داماد😂شکر خدا سمت ما این چیزا رسم نیس

داماد  اندازه خودش میخره  دیگه

درضمن  من شنیدم  سمت  شمال گرگان حتی کابینت  هم عروس میبره

البته اون دوستی که لیستو خواستی این اختصاصی خودمه مثلا اون میوه خوریو میخزم چون شکل سرویسمه و سرویسم میوه خوریش کوچولو بود 

ی لیست نتی دانلود کن لیست بردار واسه خودت