2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه غذا خوردن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 37 بازدید | 129 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی عزیز سلام مطمئناً شما هم از رفتار ناشایست مدیریت فرش میلاد و طرز برخورد ایشان با سایت معتبری مثل نی نی سایت ناخوشنود و ناراحت هستید، و خودتان در جریان هستید که برندگان دوره اسفند ماه با تمام مشکلات و کمبود وقتی که داشتند در ماه آخر سال که همه درگیر و دار تدارکات عید بودند برای این مسابقه وقت گذاشتند و تلاش کردند. ما برندگان اسفند ماه از شما خواهشمندیم هر چه سریعتر نسبت به ارسال جوایز در خور جایزه فرش میلاد اقدام نمایید. سپاس
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
کاربران عزیز برنده جوایز اسفند ماه رو داریم تهیه میکنیم. سر قولمون هستیم. فراموش نکردیم. باید یک اسپانسر پیدا کنیم تا جایگزین بشه نگران نباشید به همه عزیزان اسفند ماه و حتی برندگان قاب دیزاین که جوایزشون رو دریافت نکردند هدیه جایگزین می دیم
تمام برندگان چینی زرین هم هنوز آدرس و مشخصات ندادند. داریم تمام آدرس و مشخصات رو جمع آوری میکنیم. تا با همه تماس گرفته شود
دستتون درد نکنه خانم تهرانی،مرسی از پاسخ کاملتون ایشالا دوستان یه کم دیگه صبوری کنن،مث من باشید که جایزه از فروردین نود و چهار طلب دارم خوشحالم که بالاخره جوایزقاب دیزاین بدقول هم به سرانجام میرسه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810