2777
2789
عنوان

راهنمایی مراحل ثبت نام در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 88753 بازدید | 438 پست
سلام روزتون بخیر می خوام که در سایت یک کلوب جدید بسازم و در قسمت ورود نام کاربری و رمزو میدم میگه اشتباه است. من چطور می تونم یک کلوب برای خودم داشته باشم. ممنون اگه زودتر جواب بدین www.iranshik.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهنمایی برای ایجاد تاپیک به دوستان تازه وارد سلام ...دیدم توی این تاپیک ، چندتا از دوستامون که تازه اومدن به مشکل ایجاد تاپیک برخوردن گفتم کمکشون کنم .. برای ایجاد تاپیک : اولین مرحله رفتن به قسمت تبادل نظره توی این قسمت موضوعات و بخشهای موجود رو نگاه کنین . و ببینین موضوعی که میخواین درموردش تاپیک بزنین در کجا قرار داره ... مثلا آشپزی یا ورزش یا درد دل یا هر چی که مورد نظرتونه .. وارد موضوع مربوطه بشید و بالای صفحه مربوطه توجه کنین یه متن قرمز رنگ به عنوان موضوع جدید میبینین.. روی اون کلیک کنید 2 تا کادر باز میشه ...یکی مربوط به عنوان تاپیکی که میخواین بزنین .... و دومی مربوط به توضیحی که درمورد سوال یا عنوان تاپیکتون هست میذارین وقتی کامل شد تایید میکنین مرحله بعد به قسمت نی نی سایت من برید مباحث مورد علاقه رو باز و قسمت تبادل نظرهایی که ایجاد کردید برید و تاپیک خودتون رو مشاهده و وارد آن شده . پست گذاشته و تاپیک را پیش ببرید امیدوارم خوب تونسته باشم توضیح بدم .. و به کارتون بیاد
وَمَکَرُواْ وَمَکَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ .......... خدا برای همه زندگیمون کافیه ... تکیه به اون یعنی اوففففففففففففف خیالم راحته ..هیشکی کاری نمیتونه بکنه [smiley]s/sm_59.gif[/smiley]
روش گذاشتن عکس در تاپیک های مختلف برای گذاشتن عکس در تاپیک شما میتوانید به سایت های اپلود مختلف رفته و از آنجا عکس خود را آپلود و در تاپیک کپی کنید . من خودم از این سایت استفاده میکنم http://www.8pic.ir/ در قسمت browse کلیک کرده .. عکس خود را انتخاب و گزینه شروع آپلود را میزنید . بعد از اتمام آپلود روی آخرین سطر که نوشته لینک مستقیم برای وبسایت رفته کل کادر را کپی و در تاپیک کپی کنید ... به این صورت عکس به صورت پست مشاهده میگردد
وَمَکَرُواْ وَمَکَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ .......... خدا برای همه زندگیمون کافیه ... تکیه به اون یعنی اوففففففففففففف خیالم راحته ..هیشکی کاری نمیتونه بکنه [smiley]s/sm_59.gif[/smiley]
امیدوارم اطلاعات به دردتون بخوره دوستان ...موفق باشین
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1111739&PageNumber=1 حراج تابلوهای مدرن .
خداوند به موسی فرمود : با زبانی دعا کن که گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!! موسی عرض کرد چگونه ؟؟؟ خداوند فرمود : به دیگران بگو برایت دعا کنن ! چون با زبان آنها گناه نکرده ایی .... برای هم دعا کنیم قطعا زودتر مستجابه . واسم دعا کنین و یک صلوات بفرستین واسم . ممنون .
سلام خوبید بچه ها میشه .میشه تواین روزای خوب بادلهای پاکتون منم دعا کنید دوستای گلم وچند تا صلوات و3بار آیت الکرسی برای برآورده شدن حاجتم بخونیدلطفا
پدرم که رفت شهر خالی شد پدر مگرچند نفربودی
2810