2777
2789
عنوان

رابطه جنسی در گذشته زندگی دختر

15794 بازدید | 133 پست

سلام به همگی

به  نظرتون دختری که رابطه جنسی داشته از قبل بخواد ازدواج کنه منطقیه که پسر به خاطر این قضیه رابطه ای که در آخر بخواد به ازدواج ختم بشه رو بهم بزنه؟ 

چون پسرا قبل ازدواج خیلی کارا میکنن و دنبال یه دختری هستن که دوست پسر حتی نداشته باشه 

اونم تو این وضع که سن ازدواج رفته بالا و کسی نمیتونه ازدواج کنه 

نظراتتون رو بهم بگین ممنونم😘😘

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگه؟ نمیشه که نگه زندگی که با دروغ شروع بشه که اصلا خوب نیست

نگه عزیز من دروغ چیه نگه اینجا ایرانه ها 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

منطقی نیست

من خودم به شخصه تا وقتی که عقد نکنم با طرف تا این حد پیشروی نمیکنم

ولی خب بعضیام به قصد ازدواج پیشروی میکنن که تهش به هر دلیلی بهم میخوره و منطقی نیست که بخاطر اون بهم بخوره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
بیشتر ببینید