2777
2789

سلام بچه ها 

من 4سال باردار نشدم ذخیره ام 1/5بود و رنج آزمایشگاه بین 0.7-3.5 و همسرم آزمایشش خوب بود 

خلاصه دکتر بهم گفت بیا آی وی اف به ماما کنار دکتر گفتم آی یو آی گف ذخیره آن کم برا آی یو آی.

من سوالم اینه آخه ذخیره من تو رنج نرمال پس چرا دکتر گفت آی وی اف حالا موندم برم انجام بدم یا هنوز صبرکنم؟

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤

دكتر افلاطونيان بي خود چيزي نميگه برو

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
دكتر افلاطونيان بي خود چيزي نميگه برو

سال 98هم رفتم مشهد پیش قندی اونجا ذخیره ام یک بود رنجش بین 0.1-7.4 اون هم گفت آی وی اف رفتم شهرستان خودمون دکترم گفت تو رنج نرمال دارو داد فولیکولامم خوب بود ولی بازم پر میشدم دکتر تعجب میکرد گف بیا آی یو آی ولی نرفتم.

تنها نگرانی و ترسم اینه که ذخیره ام کمتر بشه 

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال 98هم رفتم مشهد پیش قندی اونجا ذخیره ام یک بود رنجش بین 0.1-7.4 اون هم گفت آی وی اف رفتم ش ...

نميدونم من زياد سر در نميارم اما دكتر افلاطونيان خيلي ساله تو اين حيطس مطمئن باش به درمانش يه نذر كنو برو مارا رو انجام بده من بقيه دكترا رو نميشناسم اما ايشونم واقعا لنگه مدارم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
نميدونم من زياد سر در نميارم اما دكتر افلاطونيان خيلي ساله تو اين حيطس مطمئن باش به درمانش يه نذر كن ...

ببین همسرم موقع تخمک‌ کشی بخاطر کارش شاید نتونه بیاد میگه تو دی ماه برنامه ریزی میکنم اون موقع بریم

نميدونم من زياد سر در نميارم اما دكتر افلاطونيان خيلي ساله تو اين حيطس مطمئن باش به درمانش يه نذر كن ...

فقط نگرانم دیر بشه فکرای منفی میاد توسرم میگم خدای نکرده اینقدر کم نشه بگه تخمک اهدایی اینا

فقط نگرانم دیر بشه فکرای منفی میاد توسرم میگم خدای نکرده اینقدر کم نشه بگه تخمک اهدایی اینا

كاش ميتونسي راضيش كني اما واقعا نميشه صبر كن و توكل 

نوبت دهیشون چطوره

صبح ساعت 6-7باید بری اول مشاوره آزمایشات و‌مشکلت میپرسن بعدم ارجاع میدن ب دکتر یک شماره میدم زنگ میزنی نوبت میگیری ولی خب شلوغ 

كاش ميتونسي راضيش كني اما واقعا نميشه صبر كن و توكل 

میگم خدا کنه ی معجزه ای بشه هنوز صبر کنم نمی‌دونم 

صبح ساعت 6-7باید بری اول مشاوره آزمایشات و‌مشکلت میپرسن بعدم ارجاع میدن ب دکتر یک شماره میدم زنگ میز ...

اهاان مرسی عزیزم

قبلا میخاستم برم ولی خب میگفتن خیلی شلوغه و سه ماه تو نوبت باید بمونیم دیگ منم بیخیال شدم

شاید یه روز سرد..شاید یه نیمه شب.. دلت بخواد بشه بـرگردی ب عـقب ...❄🎡
میگم خدا کنه ی معجزه ای بشه هنوز صبر کنم نمی‌دونم 

قطعا خدا راه گشاست اما ببين خداي نكرده يه مريض نره دكتر كه خدا شفا بده اين منطقيه به نطرت خدا راهو چاه رو نشون داده تا سنت نرفته بالا اقدام كن پشت دل ننداز

اهاان مرسی عزیزم قبلا میخاستم برم ولی خب میگفتن خیلی شلوغه و سه ماه تو نوبت باید بمونیم دیگ منم بیخ ...

نه خیلی طول نکشید شما هم باید آی وی اف کنی 

نه خیلی طول نکشید شما هم باید آی وی اف کنی 

نه من اصلا مشکلم مشخص نیست

ینی هر ازمایش و سونویی ک دادم گفتن مشکلی نیست!

ولی خب سه ساله بی دلیل باردار نمیشم

شاید یه روز سرد..شاید یه نیمه شب.. دلت بخواد بشه بـرگردی ب عـقب ...❄🎡
قطعا خدا راه گشاست اما ببين خداي نكرده يه مريض نره دكتر كه خدا شفا بده اين منطقيه به نطرت خدا راهو چ ...

آره درست میگی عزیزم