۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
اول مامانم بعد شوهرم خدایی هردوشون هم درکم میکنن هم از درد و دلام سو استفاده نمیکنن
چقد خوبه
۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با بهترین دوستم درد دل میکنم و اینکه درد دل با همسر بدترین کار فردا همون همسر میزنه تو روت حرفاتو
درست میگی به اینم فکر کردم ولی خب بستگی به اون ادم هم داره
خودشم کلی باهام حرف میزنه کلا با هیچکی درد و دل نمیکنه
پیش من اروم میشه.ادم فهمیده ایه.حس میکنم حرفم بزنم به مشکلی بر نخورم
من فقط از خورد شدن میترسم
نمیدونم کار درستیه یا نه حرف زدن باهاش
من و شوهرم از هفت صبح سرکاریم من تا پنج بعدازظهر اون ۸شب دیگه همو میبینیم فک مون یه بند کار میکنه تا ...
الهی
خدا حفظتون کنه برای هم