2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست
عکس زیاد دارم... اگه دوست داشتین بازم میذارم.....

زهره جون تا یادم نرفته بگم..... کیکشو قنادی طلایی توی میرزای شیرازی سفارش دادیم.... از توی آلبوم خودش.... دلت نخواد طعمش عالی بود.... توش پر از موز و گردو و اناناس بود.... خامش و هم گفتم نسکافه بزنه

تفلد آرتین جون هم مبارک....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همه دوست جونام بی نهایت ممنوم من و واقعا خوشحال کردن می بوسمتون دوستای مهربونممممممممممممم

لیلا جونم با این کارت اشک تو چشم من فقط حلقه نزد بلکه سرازیر شد خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی ازت ممنونم

دوست عزیزمممممممممممممممممممممممممممممم می بوسمت عشقم

مریم جونم مامان آرمان

بهار عزیزم

بهاره عزیزم
ندا جانم
نسرین نازنینم

مریم مهربونم

رویا جونم

زهره عزیزم

بی نهایت ممنونم

وهمجنین از کتایون عزیز که تماس گرفت و پیامهای تبریک مرجان مهربونم و زهره جونم بوس برا همگیییییییییییی

نسرین جونم تولد بردیا جون خیلی شیک بود مخصوصا تزیینات که عالی بود

کیکش خیلی شیک بود شبیه کیک سپنتا بود رنگش فرق داشت عالی بود

میز غذا هم عالی بود

واقعا خسته نباشی عزیزمممممممممممممممممممم

بازم عکس بزار
آخ جون غزل تک نقطه ای هست.....

نمیدونم باورت میشه یا نه... ولی تو این روزا که توی تاپیک همه شادن خیلی یادت می افتم.... امیدوارم به زودی زود.... با تمام وجودت شادی رو حس کنی.... هر چند میدونم که با یاداوری پارسال شاد میشی....

بوسسسسسسسسسسسس

برای دوست عزیزم غزل و برای اینکه تو روزهای تولد گل پسرش به یاد داشته باشه این قسم سهراب رو :

کسری نازنین تولدت مبارک و اما شعری برای مامان غزل :

زیباترین قسم سهراب

نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچیک از مردم این آبادی...
به حباب نگران لب یک رود قسم،
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم می گذرد،
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز.
سلام به همگی.....من اومدم ولی دارم می رم....اومدم کارت بزنم برم.ههههه....تولد هدی نازنینم خیلی خوب برگزار شد...هدی هم همکاری کرد و همه چی عالی بود.....امروز از صبح داشتم تمیزکاری می کردم......الانم داریم آماده میشیم بریم شمال...ایشالله وقتی برگشتم یه چند تایی عکس می ذارم..
راستی تولد ریحانه جون و آرتین نازنین و کسری نازنازی مبارک باشه.همتون رو می بوسم......راستی نسرین تولد بردیای گلم مبارک باشه...به به چه جشن قشنگی...چه تزییناتی..چه غذاهایی ..مبارک باشه..مهمونای من 60 نفر بودن 24 تا هم بچه داشتممممممممممممممممم........ولی همه چی عالی بود با اینکه فرشام کثیف شد ..با اینکه به مبلام کیک مالیده شد باز هم می ارزید..........من تولد یکسالگی رو خیلی دوست دارم........خوب همسری صداش در اومد برم آماده شممممممممممممم.....
نسرین جونم مرسی عزیزممممممممممممممممممم بوس سفر خوبی داشته باشی

سنا جونم مرسی خسته نباشی سفر خوبی داشته باشی بوسسسسسسسسسسسسس

مریم عزیزم مهربونم مرسی خیلی دوست دارم بوسسسسسسسسس

شعر زیبایی از سهراب نوشتی واقعا ممنون می بوسم سپنتا جونم