2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست

لیلای عزیزم ، مامان مهربون و نازنین آروین خوشمزه ، از خداوند بهترین ها رو برای آروین و خودت وو همسر محترمت آرزو می کنم و امیدوارم آروین براتون نامدار بشه و 120 ساله عزیزم .

تولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدت مبارک نازنین لیلا

upload photo,uplaod pictures,upload image,image hosting,photo uploads

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساحل عزیزم ، دوست صبور و مهربونم تولد یگانه پسر نازت میلیونها بار مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک باشه برای خانواده سه نفرتون بهترین آرزو ها رو از خدای مهربون می کنم و امیدوارم زبل خان ما زیر سایه خدا و پدر و مادرش براتون نامدار و باعث افتخارتون بشه و گوشه ای از زحمتهای پدر و مخصوصا مادر نازنینش رو جبران کنه .

زبل خااااااااااااااااااااااااااان تولدت مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک خاله .بوووووووووووووس بوووووووووووووووووس

ریحانه قشنگم تولــــــــــــــــــــــــــأت مبارک عزیزم ، خدای مهربون تو اولین سال تولدت داره برات یه همبازی خوشگل و مامانی هدیه می فرسته .

مامان رویا مبارکه دوباره مامانی شدنت ، امیدوارم صحیح و سالم و بعد یه پسر کاکل زری خدا برات بفرسته .

تولد ریحانه نازت هم خیلی خیلی مبارکه باشه عزیزم