2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست

سلامممممممممممممممم

عید همگی مبارک

مهسان جون ممنون از لطفت عزیزم ...یه مااااااااااااااااااااااااااااچ گنده برای رادین کوچولوی نازم

مریم جون از شما هم ممنونم بابت لطفت و مهربونیت .آره خاله سپنتا داشت میرفت خونه دوست مامانش .تولد همسری هم خیلی مبارک باشه عزیزم امیدوارم 120 سال در کنار هم سه تایی شاد و خوشبخت باشین .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممممممممممممممممممممممممممم
به همگی تاپیک جدیدتون مبارک
سپنتا جونم مبارکه صندلی غذا و ماشینت
ای جانم بردیای رقصندهههههههههههههههههه
پوریا یک دندون دیگه درآورد چهارتایی شده خودشم تنها یکی دو دقیقه وای می ایسته با کمک مبل راه میره و چهار دست و پا میره
دیشب میوه آوردم بخوریم پوریا خودشو انداخت وسط و سیب و پرتقال رو برداشت و محکم بغلش کرد بردیا تا سمتش میومد پوریا محکمتر می گرفت و جیغ میزد و سرشو به طرف میوه ها می گرفت. بردیا هم میخندید و مرتب تکرار میکرد به من هم نمیداد آخرش به باباش داد یک تیکه سیب گرفت و سریع رفت دورتر نشست و شروع به مکیدن کرد.
منم پنج شنبه رفتم موهامو رنگ کردم.. بردیا پیش مامانم بود
وقتی من اومدم دیگه خسته شده بود و اساسی گریه میکرد.. بعد منو نمیشناخت و گریه اش شدید تر میشد!!!!!!!!

قهر بود و شیر نمیخورد.. اینقده نازشو کشیدم و نگام کرد تا مطمئن شد خودمم و دوسش دارم تا شیر خورد!!!!!!
خانومای گل سلام
من یه مشکلی دارم پسرمن الان 8 ماه و یک هفته شه به هیچ کدوم از سوپایی که درست میکنم علاقه نداره فقط فرنی اونم اگه توش موز بریزم نمیدونم چیکارکنم مزه دار میکنم آبلیمو هرکاری که فکرشو بکنید خیلی نگرانشم
دندون آقا پوریا مبارررررررک نوش جونت میوه ها خاله
سپنتا جان صندلی غذا و ماشینت مبارررررررک
مامانش صندلی رو چند گرفتی ؟
زیر یکسال هم مناسبه ؟

بردیا جان برف بازی خوش گذشت ؟
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....