سلام ...این تاپیک ادامه تاپیک خودمون یعنی "مامان های خرداد 90 بیان تو " هست که به دلیل افزایش بیش از حد تعداد صفحات به اینجا تغییر مکان پیدا کرده است. مامانهای عزیز خرداد نودی ...لطفا" ازین پس به اینجا مراجعه کنید
مهسان جون ممنون از لطفت عزیزم ...یه مااااااااااااااااااااااااااااچ گنده برای رادین کوچولوی نازم
مریم جون از شما هم ممنونم بابت لطفت و مهربونیت .آره خاله سپنتا داشت میرفت خونه دوست مامانش .تولد همسری هم خیلی مبارک باشه عزیزم امیدوارم 120 سال در کنار هم سه تایی شاد و خوشبخت باشین .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلامممممممممممممممممممممممممممم به همگی تاپیک جدیدتون مبارک سپنتا جونم مبارکه صندلی غذا و ماشینت ای جانم بردیای رقصندهههههههههههههههههه پوریا یک دندون دیگه درآورد چهارتایی شده خودشم تنها یکی دو دقیقه وای می ایسته با کمک مبل راه میره و چهار دست و پا میره
دیشب میوه آوردم بخوریم پوریا خودشو انداخت وسط و سیب و پرتقال رو برداشت و محکم بغلش کرد بردیا تا سمتش میومد پوریا محکمتر می گرفت و جیغ میزد و سرشو به طرف میوه ها می گرفت. بردیا هم میخندید و مرتب تکرار میکرد به من هم نمیداد آخرش به باباش داد یک تیکه سیب گرفت و سریع رفت دورتر نشست و شروع به مکیدن کرد.
منم پنج شنبه رفتم موهامو رنگ کردم.. بردیا پیش مامانم بود وقتی من اومدم دیگه خسته شده بود و اساسی گریه میکرد.. بعد منو نمیشناخت و گریه اش شدید تر میشد!!!!!!!!
قهر بود و شیر نمیخورد.. اینقده نازشو کشیدم و نگام کرد تا مطمئن شد خودمم و دوسش دارم تا شیر خورد!!!!!!
خانومای گل سلام من یه مشکلی دارم پسرمن الان 8 ماه و یک هفته شه به هیچ کدوم از سوپایی که درست میکنم علاقه نداره فقط فرنی اونم اگه توش موز بریزم نمیدونم چیکارکنم مزه دار میکنم آبلیمو هرکاری که فکرشو بکنید خیلی نگرانشم