2777
2789
عنوان

سر ی چیز بی خود از دوستم متنفر شدم، بیایید بگید حق داشتم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 17 پست
بهش بگو راستش ناراحت شدم ازت بابت این رفتارهایی ک با اونا کردی.چرا مثل زیر دستات باهاشون برخورد میکن ...

یبار بهش گفتم این اخلاقت ک بقیه رو مسخره می‌کنی بنظرم درست نیست، گفت تورو ک مسخره نمیکنم 😐 

کسی که با دیگران اینطور رفتار میکنه یه روزی اگر از دست دوستشم عصبانی بشه همینجوری باهاش برخورد میکنه ...

اره یجورایی سر همین دلم ازچرکی شده

چون فک میکنم ک نکنه بعدن راجب منم همچین حرفی بزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا، من هیچ وقت ب اینکه طرف چقد درس خونده یا چکارس نگاه نمیکنم  همیشه با همه آدما مثل هم برخ ...

شاعر میگه دیگه هرکی عیب دگران نزد تو آورد و شمرد بی گمان عیب تو نزد دگران خواهد برد بنظرم این دوست بدرد نمیخوره دوست اونیه ک وقتی کنارشی آرامش داشته باشی با اینکه پسرم ی دوست دارم فقط ک جونمونم واسه هم میدیم

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید