2777
2789
عنوان

شوهر شماهم چشم هیزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5600 بازدید | 109 پست
به روش اوردم میگه اشتباه میکنه دیگه گفتم باشه به قران قسم بخور من اشتباه فک میکنممم..هر کاری کردم قس ...

مال من که قسم دروغ خورد من هم نفرین کردم بچه برادرش سقط شد دو قلو بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اولا که سنش خیلی پایینه  دوما تا حل نشدن مشکلت هرگز بچه دارنشو  زندگی با چنین مرده ...

واقعا درست میگه خواهر سنت کمه دقت کنید پیر میشی. این نگاه بی دلیل نیست دنبال مورد هستن. من که میگفتم چرا انقدر نگاه میکنی میگفت دارم روانشناسی  کار میکنم

عزیزم معمولا خانم ها وقتی بااین مشکل همسرشون مواجه میشن اولین اتفاقی که می افته دنبال عیب وایراد تو ...

نه گلم مرد هیز با قرص مشاوره و ... درست نمیشه کلا کسایی که اهل فیلم و عکس ناجورن و سرشون زیاد تو گوشیه تو خیابون و شرکتشونم دنبال سوژن به زنشون سردن چون از لحاظ دزداری چشمشون و بدنشون اعتیاد ب تنوع داره و کم هم نیستن 

خدایا سپردم به تو 
اره میدونم دیگه نمیتونه ترک کنه ..باید رو خودم کار کنم بیخیال باشمم ..هر بار به خودم قول میدم ب روش ...

اگ نماز میخونه یعنی اوکیه و نگاهش از سر کنجکاویه اگر از لحاظ جنسی ب تو میل داره و نماز میخونه کاریش نداشته باش زندگیت خراب نکن 

خدایا سپردم به تو