2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 543 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه دعام کنی

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيست (۴)

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام عارفه جون. 

انشاءالله که به لطف خدا و امامان، سلامت باشی و حاجت روا بشی. 

الهی  هر آنچه که به خیر و صلاحت هست، همون پیش بیاد برات و عاقبت به خیر بشی. 

انشاءالله به حق ارزش دعاهای خیری که در حق همه ی ما و دیگران می کنی، زندگی دنیا و آخرتت زیبا و رو به راه بشه و حال دلت اوکی باشه همیشه. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عزیزم دعا کن برای من که اسمم زهراست و برای خانواده ام و همسر عزیزم و همه ی مؤمنین و المومنات و مسلمين والمسلمات که انشاءالله خدا همگی ما رو ببخشه و بیامرزه و به راه راست هدایت کنه و باطن مون بصورت انسان باشه در دنیا و آخرت و گناه و معصیت نکنیم و خوشبخت و سلامت و موفق باشیم و عاقبت بخیر بشیم. 

دعا کن خطاها و اشتباهات مون رو جبران کنیم، حق الله و حق الناس به گردن مون نمونه و از یاران و عارفان و عاشقان و منتظران و خدمت گزاران حضرت مهدی بشیم. 

دعا کن از شرک و ریا و عجب و تکبر و حب دنیا و همه ی ویژگی های بد اخلاقی و باطنی، در امان و محفوظ باشیم. 

دعا کن خداوند، همه ی فتنه های دوره ی آخر الزمان رو برطرف کنه و ما از اون فتنه ها در امان باشیم. 

دعا کن خدا، همه مون رو در انجام واجبات و ترک محرمات، یاری کنه مخصوصا نماز اول وقت و با حضور قلب. 

دعا کن لقمه هایی که می خوریم، حلال و 

پاک و طیب و طاهر و مایه ی شفا و برکت باشه. 

دعا کن خداوند به همه مون فرزندان سالم و صالح عطا کنه و نسل مون از شیعیان واقعی 12 امام علیه السلام باشند و بتونن نسل شیعه رو گسترش بدن. 

دعا کن لیاقت و توفیق داشته باشیم که راه شهدا رو ادامه بدیم. 

دعا کن همه ی ما و جوانان دیگه، در زمینه ی ایمان و تحصیل و ورزش و شغل موفق باشیم و مشکلات کشورمون حل بشه. 

انشاءالله که خودت، زودتر از همه ی ما، حاجت روا بشی عزیزم. 

خیلی ممنون. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 

سلام عارفه جون.  انشاءالله که به لطف خدا و امامان، سلامت باشی و حاجت روا بشی.  الهی &nbs ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم🙏🏻💚

چه دعاهای قشنگی زهرا جون😍

ان شاالله تک تک این دعاها مستجاب بشه؛ الهی آمین🤲🌹

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
میشه دعام کنی اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَ ...

سلام عزیزم ان شاالله حاجتروا باشین🤲🌹

برای آزمون سه تیرماه منم دعا کنید لطفا 🙏🏻💙

سرنوشت ساز هست برام😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
برای آزمون سه تیرماه منم دعا کنید لطفا 🙏🏻💙 سرنوشت ساز هست برام😔

سلام عزیزم ببخشید نبودم یه مدت پیامتو الان دیدم ان شاالله قبول بشین🤲

پایان نامم خوب پیش بره 

پایان نامم خوب پیش بره 

عزیزم ان شاالله موفق باشین و کارتون خوب پیش بره🤲

لطفا لطفا لطفا دعا کنین برام خیلی اوضاعم به هم ریخته لطفا از خدا بخواهین به من رحم کنه خسته ام😭

عزیزم ان شاالله موفق باشین و کارتون خوب پیش بره🤲 لطفا لطفا لطفا دعا کنین برام خیلی اوضاعم به هم ری ...

چشمممممم ۱۰۰ سوره توحید میخونم برات