2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست

عارفه جانم من😭😭😭😭😭💔 برای مشکلم التماس دعا ویژه دارم. حتی از کسالت پدرم هم بدتره😭😭😭😭

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عارفه جانم من😭😭😭😭😭💔 برای مشکلم التماس دعا ویژه دارم. حتی از کسالت پدرم هم بدتره😭😭😭😭

سلام عزیزم چشم حتما دعا میکنم براتون، ان شاالله مشکلتون به بهترین نحو ممکن حل بشه🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم چشم حتما دعا میکنم براتون، ان شاالله مشکلتون به بهترین نحو ممکن حل بشه🤲

تا عمر دارم محبتتونو فراموش نمی کنم ممنوونم😭😭

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام 

لطفا دعا کن استادم باهام موافقت کنه🥺

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بخاطرامضاتون اومدم🙂 دعام کن بخت خوب قسمتم شه بخت خوب قسمت برادرم شه کارخوب گیرم بیاد🙏 بستگیام ر ...

سلام عزیزم😊 ان شاالله حاجتروا باشین و به همه ی خواسته هاتون برسین🤲

سلام عزیزم خوبی؟ یک دنیا ممنون ازلطف همیشگیت الهی به همه خواسته های دلت برسی اللهم صل علی محمدوال ...

سلااااااام‌ منویادته🥺🥺🧡❤️❤️❤️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

سلام 

میشه از ته دلت دعا کنی حنا موفق بشه و از سختی ها گذر کنه🥺

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

سلام عزیزدل

امیدوارم مشکلاتتون حل شن همگی 

برای شفای مادرم و سلامتی خانواده ام دعا کنین ♥️

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
سلام عزیزدل امیدوارم مشکلاتتون حل شن همگی  برای شفای مادرم و سلامتی خانواده ام دعا کنین ♥️

سلام ممنونم عزیز جان🙏🏻🌹 چشم حتما ؛ ان شاالله مادرتون شفا بگیرن و خانواده تون سلامت باشن🤲

برای منو خانوادمم دعا کنید❤️❤️خوشبختی و عاقبت بخیری

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️