2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست
لطفا برای دوستان من هم دعا کنین براتون آیت الکرسی میخونم  @کاربرخانومم     @آذر۶ ...

سلام عزیزم ممنون🙏🏻🌹، چشم حتما دعا میکنم ان شاالله شما و همگی دوستان عزیز حاجتروا باشین🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

عزیزمهربونم برای این دوستمون هم خیلی دعا کن برات از خدای مهربون بهترینا رو خواستارم و آیت الکرسی میخونم

@khanoomgooooool    

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمهربونم برای این دوستمون هم خیلی دعا کن برات از خدای مهربون بهترینا رو خواستارم و آیت الکرسی میخ ...

چشم عزیزم حتما، ان شا الله دوست عزیزمون هم حاجتروا باشن🤲

میشه اگه یادت موند بعد نمازت دعا کنی موفق بشم  و به حاجتم برسم 🙏🏻😔

یَا نُورُ یَا بُرْهَانُ یَا مُبِینُ یَا مُنِیرُ یَا رَبِّ اکْفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسْأَلُکَ النَّجَاةَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّور

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

« اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء »

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
برای حل مشکل منم دعا کن 💜💜💜 و برای دوستم  @malase1    

الهی من قربونت برم عزیز دلم . انشالله ک همه مشکلشون حل بشه . ممنون ک ب فکرم بودی گلم 🌷

زندگیم نذر نفس کشیدنت 😘

متاهل💍  شیرین ترین ثمره زندگیم فرزندم ❤️

میشه واسه منم دعا کنید گره های زندگیم باز بشه خستم😭😭😭

مشکل دادگاهمون حل بشع و رای رو ب ما بدن 

منم از این برزخ نجات پیدا کنم نه راه پس دارم ن راه پیش امیدم فقط خداست ک یه گشایشی توی زندگیم رخ بده😭😭😭

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

دختر قشنگم حرف زدنش درست بشه براش سرویس خواب بخرم هرچی ک دوست داره بخرم😢😢😢خدا درهای روزیشو به رومون باز کنه 

کمک کنه ماشین بخرم راحت بشم

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
میشه واسه منم دعا کنید گره های زندگیم باز بشه خستم😭😭😭 مشکل دادگاهمون حل بشع و رای رو ب ما بدن&nb ...

سلام عزیزم ان شاالله خدا نظری کنه و گره گشایی کنه براتون🤲

دختر قشنگم حرف زدنش درست بشه براش سرویس خواب بخرم هرچی ک دوست داره بخرم😢😢😢خدا درهای روزیشو به روم ...

ان شاالله حاجتروا بشین و به خواسته هاتون برسین🤲