2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست
برات متقابل دعا میکنم عزیزم سپیده ام برام دعا کن گره ای ک افتاده تو زندگیم حل شه  همچنین برای ...

سلام سپیده جان ان شاالله گره زندگیت باز بشه 🤲

ان شاالله پدر و برادرتون هم حاجتروا بشن🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نه تاپیک خاصی نیست فقط دعا در حق عزیزانی هست که التماس دعا دارن @zahraayat     ...

سلام. تشکر میکنم.
به حق قرآن و اهل بیت، حاجت روا باشیم همگی.
از خدا و ائمه چی میخوام؟
سلامتی، طول عمر و ظهور امام زمان،
عافیت، امنیت، سلامتی و آرامش و حاجت روایی برای همه،
بینا شدن خودم و شفای کامل مامانم و مورد عنایت و توجه امام زمان واقع شدنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

برای منم دعا کنین برای همدیگه دعا کنیم درحق همدیگه دعا کنیم‌تا زودتر حاجت بگیریم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
سلام. تشکر میکنم. به حق قرآن و اهل بیت، حاجت روا باشیم همگی. از خدا و ائمه چی میخوام؟ سلامتی، طول عم ...

ان شاالله تمام حاجتهاتون برآورده بشه عزیزم🤲

عزیزم برای حل مشکلتون دعا کردم و صلوات فرستادم

میشه برای حل مشکلم دعا کنی؟؟

مشکلم تو انضام هست

اسمم انیتاست

التماس دعا

🦋🦋🦋🦋

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
عزیزم برای حل مشکلتون دعا کردم و صلوات فرستادم میشه برای حل مشکلم دعا کنی؟؟ مشکلم تو انضام هست اس ...

سلام عزیزم لطف کردین ممنونم🙏🏻🌹ان شاالله خیلی زود مشکلتون حل بشه و فرزند سالم و صالح نصیبتون بشه🤲

سلام عزیزم لطف کردین ممنونم🙏🏻🌹ان شاالله خیلی زود مشکلتون حل بشه و فرزند سالم و صالح نصیبتون بشه🤲

قربونت برم عزیزم

انشاءالله

ممنونم از دعای قشنگتون

تو دعاهاتون منو فراموش نکنید

عاقبت به خیر بشید

🦋🦋🦋🦋

قربونت برم عزیزم انشاءالله ممنونم از دعای قشنگتون تو دعاهاتون منو فراموش نکنید عاقبت به خیر بشید ...

خدا نکنه گلی، چشم حتما دعا میکنم

به همچنین ان شاالله شما هم عاقبت بخیر باشین🙏🏻🌹

خدا نکنه گلی، چشم حتما دعا میکنم به همچنین ان شاالله شما هم عاقبت بخیر باشین🙏🏻🌹

ممنونم عزیزدلم

🦋🦋🦋🦋

التماس دعا دارم عزیزم 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

لطفا دعام کن توی امتحان رانندگی شهری و آزمونش یک ضرب قیول بشم الهی یه حق فاطمه زهرا به هرچی میخوای ...

سلام عزیزم ان شاالله حاجتروا باشین🤲🌹