2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امضام😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

التماس دعا دارم🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله امسال تا قبل تولدم بختم باز شه و ازدواج عالیییییی کنم و خوشبخت کنم و این بار سوم ازدواجم خراب نشه و بهم نخوره اصلاااااا 😔😭🙏

تا الان دو بار با هر کی خواستم عقد کنم خراب شد

تو رو خدا خیلی دعام کن این بار سوم ازدواجم خراب نشه و بهم نخوره اصلاااااا 😔😭 و انشالله بخت عالی و خیلی بهتر اون دوتای قبلی نصیبم شه تا قبل تولدم ازدواج عالییییی کنم و خوشبخت شم واقعا😭😓💔🤲😔

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله امسال تا قبل تولدم بختم باز شه و ازدواج عالیییییی کنم و خوشبخت کنم ...

سلام عزیزم ان شاالله حاجتت روا بشه و به خواسته ات برسی🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
سلام عزیزم ان شاالله حاجتت روا بشه و به خواسته ات برسی🤲

سلام گلم خیلی ممنون جانم

همچنین جیگرم

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺