2777
2789

ما خونه نداریم تو ی اتاقا ننجونم ساکنیم پدرمادر گوهمم جداشدن. ماماانم هرروز با مامانش بحثشه نمیتونه زبون سگیشو بذاره. هرروز زبونش بازه درسته مامانجونم خیلی پروعه و کلی تهمت دزدی  و هرزگی ب ما زد و بقیه بچه هاشو کلی پول میده ولی ب مامانم میگم تا موقه ای ک این قبرستون هستیم تو لال شو .بخدا هروقت دعوا میشه حالم بد میشه. خون دماغ میشم توف بهشون حال بهم بزنا .همش ب بابام فوش میده اگ حرف بابام شع.بهش میگم جلو من فوشش نده هرچقدرم بد باشه من دوس ندارم فوشش بدی همونجور ک پیش بابام باشم فوش بده ب مامانم چیزش میگم. هرروز دعواداریم ابرو نمونده برام تو کوچه همسایه یا دعوا و فوش ناموسیه یا درخونمونو میزنن چارتا پیاز گوجه خراب میارن از خیریه برامون ملت خبردارن دیگ.هف ساله ذوق اینو داشتم با عشقم نامزد کنیم و بابام اینا راضی شن نشدن ک هیج.الانم فکرشو میکنم ی خونه خرابه داریم ک تازه ازخودمونم نیست پول ی شام واس مهمونی نداریم قید ازدواجمم زدم واقعا.توف ب اقبالم 

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاحالا خیلی تاپیک زدی منم چندبار راهنماییت کردم بازم میکنم 

عزیزم برو ی کلاسی. ی حرفه پولساز یاد بگیر 

صبح تا شب برو از خونه بیرون باش و فقط کار کن 

کم کم پول جمع کن ی خونه نقلی رهن کنید 

درکت میکنم عزیزم اروم باش شرایطت سخته ولی سخت نمیمونه. چند سالته اگه میتونی برو سرکار واسه خودتون خونه جدا اجاره کن زندگیتو بساز فک نکنی نشستم یه چرتی میگما نه من خودم سرکارم کلی چیز خریدم گوشی طلا از هیچکس پول نمیگیرم فک میکنم اگه میخاسم جایی اجاره کنم جدا هم می‌تونستم ولی شرایط اینطوری نیس که جدا باشم

عزیزم سعی کن رو پای خودت بایستی. اگه درس میخونی که خب سعی کن رشته خوب قبول بشی و مستقل بشی، اگه هم درس نمی‌خونی برو کار کن مستقل شو

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
استارتر.حیا.کن#  

نینی_سایتو_رها# _کن

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
نمیشه بری سرکار؟

اره میرم هفته ای دوسه بار چون اجیم معلوله مث اژدها عربده میکشه و اذیت میکنع مامانمم نمیتونه همش پیشش باشه چون پادردیه

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
2810