2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ما میخوایم بریم مالزی بنظرتون خو میگذره؟ اخه توسایتا خودم ک تایلند بهتره

سلام دوست عزيز ،،، من هر دو تا كشور رو رفتم،،مالزي لاكچري تر و گران تره هم خوراك هم كرايه تاكسي و.. اگه با خانواده ميخواي بري برو مالزي، ولي تايلند اصلا بافت شهرهاش قشنگ نيست پاتايا شبيه به يكي از دهات شمال ميمونه،ولي تورهاش مثل تور  جنگل گيبون و جزيره مرجان خيلي توپ و مهيج و خوش ميگذره،مردمان تايلند خيلي خوش اخلاق تر از مالزي هستند،اگر اهل تفريحات شبانه ايد قطعا بريد تايلند،من خودم واقعا نميتونم بگم كدومش بهتره

من با اين كه هر دو جا رو رفتم ولي نميتونم انتخاب كنم چون خيلي از هم متفاوتن،فقط من ميگم دوستان خودشون قضاوت كنن،

مالزي يكم لاكچري تر تايلنده و اجناسش مارك و كلا گرون تره،

كرايه تاكسي خيلي گرونه ك توصيه ميكنم حتما با گرب ك مثل استپ هست تاكسي بگيريد،مالزي بيشتر به درد خانواده ميخوره،تور هاش هم خوبه،غار باتو كيو و باغ وحش و باغ پردانا كه ما رفتيم بسيار زيبا بودن،كلا كوالالامپور شهريه كه بايد همش توش راه بريد بخصوص باغ وحشش ك خيلي بزرگه،كلا خبري از ريلكسيشن نيست،ماساژ هم گرونه،و چيني زياد هست،هرجاهم ك چيني هست كلك و حقه زياده اگه هرجا رفتيد از چينيا دوري كنيد (من تجربه هاي بدي داشتم)

حالا تايلند:

تايلند بافت شهرهاش زياد جالب نيست نسبت ب كوالالامپور

پاتايا ك شبيه يه دهات شمال كشور ايران هست،سيم هاي برق اويزون و شهر چهره زيبايي نداره،ولي تورهاي خيلي توپي توي پاتايا برگزار ميشه مثل جنگل گيبون مثل جزيره مرجان ك خيلي خوش ميگذره  مثل باغ استواعي و ...

و البته تايلند بخصوص بانكوك منطقه پتونم عاليه واسه خريد،

گرچه من از جنسهاي اونجا راضي نبودم تيشرت ها همشون با چندبار شستن كهنه شدن،و تو اب رفتن😀

ولي در كل خريد خوبي داره تايلند،

ماساژ هاش عالي و ارزونه

و كسايي كه اهل تفريحات شبانه اند بهترين گذينه است

اميدواوم تونسته باشم راهنماييتون كرده باشم

انشالا هميشه به سفر باشيد و هرجا ميريد خوش بگذره

ارش_اصفهان

به نظرم اگه خواستید قیمت تور مالزی بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من باهاشون تور کوالالامپور پنانگ رفتم کانتراش خیلی پیگر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.

لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارم  26709011

قیمت روز میلگرد  قیمت تور تور کوالالامپور پنانگ