2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر من برعکس رها جان هست
جاهای دیدنی مالزی خیلی زیاده و جاهای تفریحی من یک هفته مالزی بودم هر روز از ساعت 9 تا 12 شب با تور می گشتیم
ولی تایلند بیشتر مرکز خرید البته اونجا هم نصف روز با تور می گشتیم از شهر پاتایا خوشم نیومد بافت شهر قشنگ نیست ولی پاساژهای خوبی داره
ایراد مالزی فقط اینه که همه چی گرونه
هر جا بری خوش بگذره
عزیزم من خودم نرفتم اما مامانم اینا هردو رو رفتن..تایلند بهشون بیشتر خوش گذشته بود..اگه اهل تفریح و خوشگذرونی و البتهههههه خرید هستی برو تایلند..اگه اهل بازدید از مکانهای دیدنی و مدرنتر هستی برو مالزی..البته مامانم اینا سنگاپور هم رفته بودن که خیلی جای مدرنیهههههههه..هم از تایلند هم مالزی کلی سوغاتی اورده بودن اما تایلند خیلی بیشتر و باحالتر بود خریداشون..خوش بگذره.
سومین ماه عشق بازی اومدی تو دلم دخمل نازم.خدایا شکرت
عزیزم اگه اهل دیسکو و کلاب و رقص و مشروب و این چیزا هستی و میخوای که یه سفر شادو باحال داشته باشی برو تایلند تازه واسه خرید هم عاااااالیه
ولی مالزی چون مسلمون زیاد داره تو پایتختش یعنی شهر کوالالامپور فقط 3و4 تا دیسکو هست و خرید هم نسبتا گرونتره
منو شوشو واسه ماه عسل اول رفتیم تایلند(شهر بانکوک و جزیره پاتایا) مالزی هم (کوالالامپور و جزیره پیننگ)
البته بگم که مالزی خیلی سر سبزه و هرروز عصر بارون میاد
هوااااااش عین شماله
نی نی جون شوشو من میخواد بره تالیند من نمیزارم درسته کشور خیلی بدی میشه تنهایی بفرستمش یا نه
خدا جون راضیم به رضایی تو ♥♥♥خدایا من به خاطر تو، برای تو، تمام سعیم را می کنم، اما خدایم نتیجه همان است که تو میخواهی، خدایا برای من بخواه ♥♥♥
من هردوش و رفتم.
مالزی رو بیشتر دوست داشتم و بهم خوش گذشت.بانکوک یه شهر کثیف قدیمیه شلوغه.جاهای دیدنیشم زیاد نیست یا حداقل برای من جذاب نبود.پاتایا به نسبت قشنگتر بود به خاطر دریای خوب و جزیرههای خوشگل و جت اسکی و این چیزا.جنسای خوب مارک دار تو تایلند گرونه.پاساژای بزرگی دارن.جنسای بنجل هم تا دلت بخواد تو بازارا و دست فروشاشون فراوونه.که واقعا قابل خریدن نیستن.
مالزی خیلی تمیز و شیکتره.غذاشون بهتره.پاساژاشون شبیه همه.هم مارکدارو شیک هم معمولی.
من از مالزی خریدای بهتری کردم البته گرون.جاهای دیدنی مالزی خیلیییی جذابتر و قشنگتر از تایلنده.
ولی اگه تایلند خواستی بری بانکوک اصلا نرو چون بد جوری میخوره تو ذوقت و وقتت هدر میشه.حتما پوکت برو به جاش
2810