2777
2789

من دو هفته پیش خیلی دنبال رژیم خوب میگشتم تو پیام های شما با دکتر کرمانی و لیمومی آشنا شدم 

هزینه لیمومی خیلی بهتر بود 

خالم دکتر کرمانی رو گرفته بود چون خیلی سختش بود استفاده نکرده بود البته من ندیدم رژیمشو 

من هزینه مناسب لیمومی برام بهتر بود 

ولی خیلی پشیمون هستم از گرفتن رژیم یک اراده خفن داشته باشین واقعا نیاز ب برنامه گرفتن نیست 

حالا میخوام بهتون نتیجش رو بگم 

لیمومی اولش وقتی پول رو واریز کردین همه اطلاعات بدنی رو از شما میگیره 

روز بعد یا همون روز بهتون برنامه میده 

برای ۲۱ روز نه یک ماه 

فقط برای یک هفته بهتون برنامه میدن و شما اونو باید ۳ هفته تکرار کنین و اینو نمیدونستم و برام عجیب بود 

خیلی رژیم عجیب غریب و جذابی نبود قطعا اگه تا الان رژیم داشتین خودتون همشو بلدین کم باید بخوری میوه بخوری و شیرینی صفر بشه 

نون فقط ۶۰ الی ۷۰ گرم میشه بخورین تو هر وعده در صورت نبودن برنج 

یهویی خیییلی هیچی نباید بخوری و پرداخت این هزینه باعث میشه ک جلو خودتو بگیری و تحمل کنی این یکی از خوبیاش بود 

نه خوبه نه بد تجربه من تا الان بعد یک هفته شاید ۸۰۰ گرم کم کردم شاید دیگه کم نکنم میگن از ۱ تا ۳ کیلو 

اگه واقعا ۳ کیلو کم کنم نتیجه اش رو میزارم براتون 

اگ رژیمش رو میگیرین واقعا لازم ب مشاور نیست اگ هزینش زیاده براتون اصلا چیز مهمی نیست 

در نهایت لاغری با نرم افزار کرفس اگه درست کار کنه برام جذاب تر و راحت تر بود چون هر چی داشتیم رو میخوردم ولی کم 

ولی لیمومی باید چیزی که نوشته رو درست کنی و کم بخوری 

چقدراضافه وزن داری منم از به هفته دیگه میخوام سریخت رژیممو بالاخره بعد ۵سال چاقی شروع کنم دنبال به رژیم خوبم که بهش اطمینان کنم ولی حسم میکه کرمانی عااالیه چون کالری شماریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدراضافه وزن داری منم از به هفته دیگه میخوام سریخت رژیممو بالاخره بعد ۵سال چاقی شروع کنم دنبال به ر ...

من ۶۶ کیلو بودم قد ۱۶۰ گف ۱۲ کیلو اضافه  وزن داری من ۶ کیلو کم کنم از خودم راضی ام واقعا دوست ندارم اونقدر لاغر باشم 

دکتر کرمانی اگ پولش مهم نیست خیلی خوبه یک نرم افزار زیره هم داره که کالری شماره 

راستش من دقیق ندیدم رژیمشو ک بتونم نظر بدم ولی لیمومی اینجوری بود که گفتم اولش خیلی خورد تو ذوقم که یک هفته برنامه دادن نصفش هم یا نون پنیر بود یا تخم مرغ آب پز 

ولی الان هفته دوم هستم و دارم کم کم عادت میکنم 

هر رژیمی بگیرین خوبه فقط مهم اراده است ک باید غذاهای بدون روغن و رژیمی برای خودت درست کنی و بخوری 

چه خوب..فست فودا شیرینی جاتو حذف کردی

بله

غذاها رو با حداقل روغن درست درست می کنم. تا میشه کبابی و آب پز

بیشتر گوشت و مرغ و حبوبات می خورم. نون فقط صبحانه برنج بی روغن هفته ای یه بار

سبزیجات زیاد

میوه هم تقریبا آزاد به جز اونایی که خیلی شیرینن

چقدر پول دادی؟ اشتباه کردی رژیم گرفتن کاری نداره دیگه

آره برای اولین بار بود چون پول بدی مجبور میشی انجام بدی 😅😅

ولی الان پشیمونم با خوندن تجربه دیگران و رژیم درست و کم خوردن راحت وزن کم میشه