2777
2789
عنوان

نی نی های اردیبهشت 94

| مشاهده متن کامل بحث + 24012 بازدید | 1187 پست
سلام و صبح به خیر. مینا جون اتفاقا گفت تیروئیدت خدارو شکر خوبه ولی باید برای ویتامین d بری متخصص غدد! حتی من دو بار ازش پرسیدم و همین رو گفت. شاید چون خییلی پایینه. برای من 7 هست اما بین 10 تا 50 باید باشه فک کنم. در مورد قرص هم فقط فولیک اسید داد و گفت سه ماهه اول فقط همین قرص. من شهرستانم ولی بارداری اولم تهران بودم. یادمه اون موقع هم من دوتا فرص بیشتر می خوردم از جاری ام که اینجا بود. حتی همین رو به دکتر گفتم که تو بارداری قبلی بیشتر می خوردم گفت فقط فولیک اسید ولی تا می تونی سبزیجات و لبنیات و مغز و اینا (بقیه اش یادم نیست!!!) بخور! راستی شیاف پروژسترون (cyclogest) یکی صبح و یکی شب داد. من تو قبلی دوبار خونریزی داشتم و الان هم کمر درد شدید. به خاطر این داد. دوستان شما کمر درد ندارین؟ من دیشب از دردش نمی تونستم بخوابم!!!! کمرم خصوصا سمت راست درد می کنه!
ان مع العسر یسرا، فان مع العسر یسرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها ... خوبین ؟ بالاخره من دیروز رفتم بتا تیتر دارم و خدا رو شکر دکترم گفت قضیه کیست رده و باردارم ... البته باید تا فردا صبر کنم و دوباره بتا بدم و یه سونوی واژینال تا یه وقت خدای نکرده حاملگی خارج رحمی نباشه . دعا کنین که شنبه با خبرای خوب بگردم ...
خدایا شکرت ... برای سلامتی نی نی هامون یه صلوات تو دلتون بفرستین ...
سلام بچه ها من اولین روز اخرین پری هشت مرداد بود نهم شهریور از دادم بتا 433 بود کسی میدونه الان هفته چندم هستم؟ ممنون
زندگی اگر هزار بار باشد بار دیگر تو بار دیگر تو
سلام فری 6 هفته ات امروز تموم شده
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا* روزی اگر بناست فدای کسی شوم* سوگند می خورم که فدای تو می شوم* ناراحتم خدای نکرده ولم کنی* من تازه دارم از فقرای تو می شوم* شبهای قبر منتظرم ایها الرئوف* بیهوده نیست اینکه گدای تو میشوم* السلام علیک یا علی بن موسی الرضا Lilypie Pregnancy tickers http://lbdf.lilypie.com/by1wp4.png
سلام به همه من 21 مرداد اولین روز آخرین پریم بوده که 13 شهریور بی بی چک مثبت شد وروز تولد امام رضا (ع) 16 شهریور آزم مثبت شد به نظرتون تاریخ زایمان کی میشه؟ با شماهام یا مامان خردادی؟ دوره هام هم 25 روزه بود
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا* روزی اگر بناست فدای کسی شوم* سوگند می خورم که فدای تو می شوم* ناراحتم خدای نکرده ولم کنی* من تازه دارم از فقرای تو می شوم* شبهای قبر منتظرم ایها الرئوف* بیهوده نیست اینکه گدای تو میشوم* السلام علیک یا علی بن موسی الرضا Lilypie Pregnancy tickers http://lbdf.lilypie.com/by1wp4.png
بچه ها من روز جمعه صبح که بی بی گذاشتم خط افتاد ولی خیلی کم رنگ بود رفتم آز بتا شد 30 دیروز عصر دوباره بی بی گذاشتم امتحانی خط T اندازه خط C پر رنگ شد کمتر از دو دقیقه فکر کنم بتا رفته بالا نه؟؟؟؟/
خدا جونم خیلی دوستتتتتتتتت دارم ....[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
مامان های جدید مبارک باشه و خوش اومدین. من کمردرد ندارم ولی فکر کنم توی همین یکی دو روز گذشته سایز سینه هام یکی دو سایز بیشتر شده! دیشب خواب میدیدم خونریزی دارم بعد رفتم یه بیمارستان الکی که مال ارتوپدی بود. بعد عین آفتابه اشک میریختم میگفتم راهی هست بشه نگهش داشت؟ در حالی که خودم مطمئن نبودم هنوز مونده باشه! خاک بر سرم اگه این کابوس ها از الان بخوان شروع بشن که هیچی ازم نمیمونه!!!
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
مینا جان حتما بتا بالاتر رفته. چون هورمون جفت که تو ادراره بالاتر رفته و زودتر دوتا خط قرمز شده. می گم روی بتا حساسی؟ من اصلا آز بتا ندادم کلا!
ان مع العسر یسرا، فان مع العسر یسرا