2777
2789
عنوان

نی نی های اردیبهشت 94

| مشاهده متن کامل بحث + 24012 بازدید | 1187 پست
منم کلی واسه خودم نقشه کشیده بودم... اما همش بر آب شد!!!! خوشحالیش به دنیا می ارزید بیچاره با اینکه از اتاق عمل آورده بودنش و درد داشت یادش که می افتاد یه لبخند شیرینی میزد که دلم براش کباب میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیامبر اکرم (ع) فرمود: هر کسی یک درهم در راه خدا بدهد ، خداوند هفصد حسنه برای او می نویسد. با پنج هزار تومن کار زیادی نمیشه کرد ولی میشه دل کسی رو شاد کرد ( هر چی کرمته، بگو بسم الله ) http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=953842
بخشید من یهو سرم شلوغ شد مجبور شدم برم . منم آخرین ژری 11 مرداد بود . واش شماها چجوری طاقت آوردین من که شو شو رو از روز اول در جریان می زارم . تازه آزمایشم با همدیگه رفتیم
خدایا شکرت ... برای سلامتی نی نی هامون یه صلوات تو دلتون بفرستین ...
سلام دوستان منم امیدوارم هنوز شوشو عمل واریکوسل دو طرفه کرده - زها جون میشه بگی شوشوی شما واریکوسل گرید چند بود ؟ اوضاعش چه جوریها بود؟
خدااااایا شکـــــــــــرت..