2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300576 بازدید | 28448 پست
بله میشهنصف نصف قاطی کن ، میتونی دو سانت واریاسیون آبی قاطی کنی

مرسی قشنگم،یه دنیا ممنون خیر ببینی ایشالله

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزمم وقتتون بخیر برای منافذ باز راهی دارید؟ تاپیک از سال 93عه🥹

سلام عزیز

اول باید پاکسازی بشه بعد هم محصولاتی تو داروخونه ها هست میتونی استفاده کنی ،ماسک سفیده تخم مرغ هم اثر داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2805
سلام عزیزاول باید پاکسازی بشه بعد هم محصولاتی تو داروخونه ها هست میتونی استفاده کنی ،ماسک سفیده تخم ...

روتین پوستیم ایناست : شوینده ی رفرشینگ سیمپل ، ابرسان مرطوب کننده ی سیمپل ، ضد افتاب ایزدین . فقط دنبال یه تونر خوبم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلام

الو پوست وارد کننده مستقیم تمام محصولات لوازم آرایشی و محصولات مراقبت پوستی

تضمین اصالت کالا و بهترین قیمت در بازار 

ارسال سریع

به سایت ما سر بزنید حتمن دوستان

www.alopoost.com

https://alopoost.com

سلام گلم روز خوش،من چندوقت پیش از ترکیب زیتونی ۱۰ و دودی ۱۰ برای موهام استفاده میکردم(موهام دکلره نشده) از رنگش خوشم میومد ولی یادم رفته چه واریاسیونی میریختم به نظر شما چه واریاسیونی نیاز داره این ترکیب؟نمیدونم دودی بود یا خاکستری یا نقره ای

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
سلام گلم روز خوش،من چندوقت پیش از ترکیب زیتونی ۱۰ و دودی ۱۰ برای موهام استفاده میکردم(موهام دکلره نش ...

سلام عزیز ، هر سه میشه و در کل الزامی به واریاسیون نیست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام آلبالو جان.ممنون از اینکه وقت میگذاری و کمکمون میکنی.

این عکس موهای مادرم هست.

همونطور که میبینی ریشه مشکی و سفید هست و رنگ ساقه ها قهوه ای.

اگر میشه لطف کنی یک رنگ بهم معرفی کنی که یکدست کنه موهاش رو و سفیدی ها رو بپوشونه.

سلام آلبالو جان.ممنون از اینکه وقت میگذاری و کمکمون میکنی.این عکس موهای مادرم هست.همونطور که میبینی ...

سلام عزیز ، ترکیب دودی و طبیعی و اکسیدان شش درصد به خاطر سفیدی ها

شماره رنگها دست خودتونه ، تیره میشه روشن میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز ، ترکیب دودی و طبیعی و اکسیدان شش درصد به خاطر سفیدی هاشماره رنگها دست خودتونه ، تیره میشه ...

خیلی ممنون آلبالو‌ جان😍.میشه مقدارش رو هم بفرمایید.

یعنی مثلا چند سانت یا چند تیوپ دودی و طبیعی و همینطور اکسیدان🌹.

خیلی ممنون آلبالو‌ جان😍.میشه مقدارش رو هم بفرمایید.یعنی مثلا چند سانت یا چند تیوپ دودی و طبیعی و هم ...

خواهش میکنم عزیز ، دودی بیشتر باشه مثلا دوسوم دودی سک سوم طبیعی ‌... اکسیدان هم اندازه برابر با حجمی از رنگ که تو ظرف ریختی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزیزم البالو جان ی تیکه هایی از موم پایه هفت و هشت دکلره اس ،میخوام تیره اش کنم ی نفر گفت اول با رنگ مسی و اکسیدان س درصد نیم ساعت بزار بمونه بعد ک ابکشی کردی چهار طبیعی و‌اکسیدان س درصد بزار 

ب نظرتون با این روش امکان پذیره بعد ی مدت سبز یا روشن نمیشه؟ 

2810