2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300748 بازدید | 28464 پست

سلام عزیزم

پایین موهام هایلات روی پایه ۱۰

ریشه ها دراومده بود،رنگ قهوه ای عسلی  گذاشتم ،روشنه ولی میخوام مشکی طبیعی کنم،بعدش دوباره لایت ترمیمی کنم،الان چه رنگ و ترکیبی بزارم ،که طبیعی بشه و واسه دکلره کردن،مشکلی نداشته باشه و خوب رنگ باز کنه و به پایه لایتهام برسه؟

کامل دکلره کنم،اون موهایی که به پایه ده رسیده ،نمیسوزه؟

موهای من سفیدی زیاد داره ،به نظرت کامل دکلره کنم یا لایتها رو ترمیم کنم؟ کدوم بهتره؟

سلام عزیزمپایین موهام هایلات روی پایه ۱۰ریشه ها دراومده بود،رنگ قهوه ای عسلی گذاشتم ،روشنه ولی میخو ...

سلام عزیزم

مشکی طبیعی دیگه نهایت n4 بتونه به دکلره جواب بده که البته اونم باز به جنس مو بستگی داره هر چی ضخیم تر سخت تر .. هم n4 میتونی بذاری هم دودی ۴

اگه بخوای قهوه ای خیلی تیره بشه از دودی ۵ یا طبیعی ۵ یا ترکیب اینا میتونی استفاده کنی

اکسیدان هم شش درصد باشه

برای دکلره ی قسمتهایی که از قبل دکلره دارن : دکلره این قسمتها باید اخر سر و با احتیاط و حتی استفاده از محافظ انجام بشه

اینکه دکلره کامل کنی یا لایت ، با توجه به سفیدی ها هر دوش جواب میده ، مخصوصا اگه لایت درصد بالا باشه مثلا لایت نود درصد که سفیدی ها اون لابه لا گم بشه پخش بشه و طبیعی و سایه روشن دیده بشه ... سلیقه ایه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم

برای بسته شدن منافذ صورت و رفع لک های کمرنگ چ پیشنهادی دارین؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
سلام عزیزممشکی طبیعی دیگه نهایت n4 بتونه به دکلره جواب بده که البته اونم باز به جنس مو بستگی داره هر ...

خیلی خیلی ممنون ازت 🌹

فقط موهای خودم ،قرمزیش زیاده،سری n تا جایی که میدونم تناژ قرمزی داره.پس نزارم؟

همون دودی ۴ یا ۵ بزارم؟ چیزی نیاز نیست قاطیش کنم؟ 

خیلی خیلی ممنون ازت 🌹فقط موهای خودم ،قرمزیش زیاده،سری n تا جایی که میدونم تناژ قرمزی داره.پس نزارم؟ ...

بله میتونی همون دودی رو بذاری نه چیز دیگه ای لازم نیست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام و عرض ادب مدت زمان موندن رنگ روی سر باید چقدر باشه از وقتی که رنگ رو شروع می‌کنیم به موها می‌زنیم باید تایم بگیریم یا وقتی که کلاهو می‌ذاریم روی سرمون ؟؟؟ممنون میشم 🙏💗

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد از آینده وحشت دارم 
سلام و عرض ادب مدت زمان موندن رنگ روی سر باید چقدر باشه از وقتی که رنگ رو شروع می‌کنیم به موها می‌زن ...

سلام عزیزم ، کل کار از شروع رنگ کردن تا موقع شستن یک ساعت بیشتر نشه

تایم مکث رنگ رو مو نیم ساعت چهل دقیقه ست حدودا به شرطی که رنگ کردن رو سریع انجام بدیم طولش ندیم اگه طول بدیم کند کار کنیم این زمان کمتر میشه

ریشه هم ده دقیقه یک ربع اخر رنگ میشه مون زود رنگ باز میکنه و اگه بخوایم از اول ریشه رو هم همراه ساقه رنگ کنیم ریشه دو رنگ و روشن تر میشه مگر اینکه ساقه از قبل یه رنگی داره و رشد ریشه داشتیم و میخوایم ریشه دوباره اون رنگ قبل یعنی رنگ ساقه ها رو داشته باشه که در اینصورت از همون ریشه شروع میکنیم و یه کمم رنگ رو به ساقه میرسونیم تا رنگش نو بشه

یا اینکه رنگ مورد نظر انقدر تیره ست که میشه ریشه و ساقه رو با هم رنگ کرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام البالو گیلاس لای لایچه کنیم ابروهایمان زیاد شوند؟

سلام عزیز ، محلول های تقویتی تو داروخونه زیاده ، از روغن های تقویتی مثل بادوم و فندق هم مدام استفاده کنی خوبه

رنگ ابرو مداد و سایه ابرو و هر چیز اینجوری برای ابرو ضرر داره مخصوصا اگه مدت زمان زیادی رو پوست بمونه و خوب هم شسته نشه و به ریشه نفوذ کنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم ، کل کار از شروع رنگ کردن تا موقع شستن یک ساعت بیشتر نشهتایم مکث رنگ رو مو نیم ساعت چهل د ...

سپاس فراوان ازشما دارم 🙏🙏🙏

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد از آینده وحشت دارم 
2810