2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300751 بازدید | 28464 پست
درود عزیزم روزت بخیر. یه ترکیب رنگ موی پوست پیازی ملایم و قشنگ واسه رنگساژ رو پایه ۸ و ۹ بهم میگی عز ...

سلام عزیزم وقت تو هم بخیر

الان خود پوست پیازی تو مارکهای مختلف تو بازار هست از تم یاسی ، صورتی ، طلایی ، رزگلد ، مسی و ...

میخوای یه سرچی تو گوگل بکن با این عنوان رنگ موی پوست پیازی مارک .. نگاه کن ببین از رنگ کدوم مارک خوشت میاد اونو بخر

اینطوری کارت خیلی راحت تر و به صرفه تره

ولی اگه ترکیبی و چند رنگ بخوای ترکیبات مختلف میشه گفت مثلا ترکیب طلایی ۸ ، دو سانت رنگ بنفش ، ده سانت نقره ای ... ترکیب دودی ۸ ، طلایی ۸ ، یک سانت قرمز ... ترکیب رزگلد ، طلایی ۸ ، یک سانت صورتی ، سه سانت دودی ۸

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آلبالو جان چه مهربونی که تا حالا بعد چند سال جواب خانم ها رو میدین 😍منم یه رنگ روشن می‌خوام بد ...

سلام عزیزم ، لطف داری

رنگ روشن بدون دکلره تقریبا همون طیف قهوه ای روشن عسلی اینا میشه حالا با تم های مختلف

برای روشن شدن ، شماره رنگها رو بالا بخر ۹ و ۱۰ و بالاتر .. حالا اینکه چه رنگی بگیری مثلا ترکیب دودی و خاکستری ... بژ و دودی ... زیتونی و دودی .... خاکستری و صدفی .... دودی و شیرنسکافه ای ....

تک رنگ بخوای میتونی مثلا خاکستری یا دودی بخری با دو سه  سانت واریاسیون آبی استفاده کنی

اکسیدان هم ۹ درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

آلبالو جانم سلام عزاداریهاتون قبول درگاه الهی ... رنگ موی دیفرنت شماره ۵/۲

یا۹/۷ 

و برای رنگ ابرو ک شکلاتی خوشرنگ بشه نه خیلی تیره نه زرد و نارنجی چه رنگی بزنم مو و ابروهایم ب طور طبیعی خرمایی هست

آلبالو جانم سلام عزاداریهاتون قبول درگاه الهی ... رنگ موی دیفرنت شماره ۵/۲یا۹/۷ و برای رنگ ابرو ک شک ...

سلام عزیزم

اون دو تا شماره رو برای موگفتی یا ابرو ؟ اگه برای مو میگی ۵.۲ قهوه ای سرد خیلی تیره میده ... دومی هم شکلاتی روشن هست که با دودی هم شماره اش یا شماره پایین تر قاطی کن استفاده کن که قرمزی شکلاتی رو بگیره

برای ابرو هم همون رنگهای سری طبیعی یعنی n خوبن مثلا n6 n7 با اکسیدان سه یا شش درصد ... البته رنگ ابرو تند تند باید چک بشه به رنگ و روشنی مورد نظر که رسید سریع شسته بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام دوست عزیز

ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنی

موهامو تو خونه دکوکرم گذاشتم 

تقریبا تا پایه ۷ باز کرد

بعدش رنگ دودی ۹ و زیتونی ۹ و دوبرابر خاکستری ۸ گذاشتم 

بشدت زرد شده 

اصلا شکل قناری شدم 

می‌خوام دوباره رنگ بزارم چون موهام دیگه جون دکلره ندارن 

گفتن بهم که رنگ دودی متوسط کامل پوشش میده. آیا درسته؟ بدررنگ نمیشه ؟ زیتونی هم بزنم؟ دوست دارم رنگم یه سمت زیتونی بره 

دوست دارم اینجور بشه 

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

سلام آلبالو جان 😍🤗

من سالهاس میشناسمت 😍

میخوام خونه رنگ ساده کنم

ی رنگ قهوه ای خوشرنگ بدون دکلره

لطفاً اپل بگو چطوری رنگ کنم 😁😁

بعد چی بزارم ک ی دست بشه...

موهام الآن قهوه ای تیرس

دوتا تیکه جلو نازک دکلره پایه ۶_۷ 

سلام دوست عزیزممنون میشم اگه راهنمایی ام کنیموهامو تو خونه دکوکرم گذاشتم تقریبا تا پایه ۷ باز کردبعد ...

سلام عزیز ، شماره رنگهایی که استفاده کردی تناسبی با پایه دکلره ات نداره و خیلی خیلی روشنه و رنگ نمیگیره

نهایت تا شماره ۷ بتونی استفاده کنی همراه با اکسیدان شش درصد

بله هم دودی میتونی هم ترکیب دودی زیتونی که به عکس مورد نظرت هم نزدیکه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان 😍🤗من سالهاس میشناسمت 😍میخوام خونه رنگ ساده کنمی رنگ قهوه ای خوشرنگ بدون دکلرهلطفا ...

سلام عزیزم😍

قهوه ای خوشرنگ مثلا ترکیب شکلاتی و دودی ... نسکافه ای و دودی ...طلایی و دودی ... فندقی و دودی ... گردویی و دودی ... کاپوچینو و دودی .... و ...

شماره رنگها تیره یا متوسط باشه بسته به کاتالوگ رنگ که خودت میتونی انتخاب کنی موقع خرید

اکسیدان هم اگه موهات عادی هست یعنی خیلی ضخیم و دیررنگ و اینا نیست اکسیدان شش درصد اما اگه هست اکسیدان ۹ درصد

اول ساقه ها رو رنگ میذاری ده دقیقه اخر ریشه ها رو .. هر دو که رنگ گرفت میشوری... کل کار یک ساعت بیشتر نشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810