2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300761 بازدید | 28464 پست
سلام عزیزم میشه سوال منوجواب بدی میخام توی خ ته خودم یه فیس فریم دربیارم دکلره چه مدت بمونه واکه رنگ ...

سلام

برای استخونی پایه ۹ و رنگ n9

مدت دکلره رو نمیشه گفت باید ببینی واکنش مو چیه مقاومتش چقدره ، تا جایی زمان میدیم و شارژ میکنیم که مو آسیب نبینه کش نیاد نریزه نشکنه و ..

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم..یه سوال راجب این رنگ مو داشتم بی زحمت با دکلره چه پایه ای نیاز داره و چه ترکیب رنگی؟ ب ...

پایه ۷ اینا خوبه حالا بالاتر هم باشه چه بهتر شفافتر درمیاد ، رنگ‌زیتونی روشن متوسط

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
پایه ۷ اینا خوبه حالا بالاتر هم باشه چه بهتر شفافتر درمیاد ، رنگ‌زیتونی روشن متوسط

ممنون 😍🙏🏻

فقط رنگ زیتونی می خواد دیگه رنگ دودی یا واریاسیون نمی خواد؟

شماره رنگ و اکسیدان چند باشه؟

شرمنده سوالام زیاد شد

البالو جان دلم رنگ ماهگونی میخواد به نظرت بدون دکلره خوب میشه؟ میگن زود رنگش میره و دیگه نمیتونم رنگ ...

نه دکلره لازم نداره ، کلا رنگهای طیف قرمز و بنفش ماندگاری خیلی بالایی ندارن که بیشتر به جنس مو بستگی داره و هر چی بیشتر رنگ بشه جاافتاده تر و موندگارتر میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ممنون 😍🙏🏻 فقط رنگ زیتونی می خواد دیگه رنگ دودی یا واریاسیون نمی خواد؟ شماره رنگ و اکسیدان چند ب ...

زیتونی کافیه

بستگی داره به پایه دکلره مثلا اگه ۸ هست زیتونی ۷ یا ترکیب ۷ و ۸ خوبه

اکسیدان شش درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام البالو جان موهام بادکلره ابی دکلره کردم ریشه کمی زردشده ساقه نارنجی ی رنگساژ میخوام چی بزنم قشن ...  

برای پایه نارنجی اگه تک رنگ بخوای استفاده کنی میتونی از دودی ۶ و اکسیدان شش درصد برای رنگساژ استفاده کنی

ترکیبی بخوای مثلا ترکیب دودی و طبیعی ..... دودی و شکلاتی .. دودی گردویی اینا در حد همون شماره ای که گفتم

پایه پایینه اگه رنگ خاص یا خیلی روشن بخوای درنمیاد در حد متوسط و تیره جواب میده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810