2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300791 بازدید | 28465 پست
سلام وقت بخیر عزیزم معذرت می خوام خواستم بدونم چه مداد کانتوری بخرم و چطور کانتور کنم  . پوستم ...

و اینکه پوستم سفید مهتابیه چه رنگ کانتوری مناسبه برام عزیزم

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آلبالو ی عزیز یه سوال داشتم  رنگ موهام قهوه ای طبیعی و بدون رنگه ولی پایینش حنا داره میخو ...

سلام عزیز

حنا رو کوتاه کن حتما

عسلی رنگ گرمی هست با یه رنگ سرد مثل دودی یا زیتونی یا خاکستری یا حتی رنگ آبی میتونی قاطی کنی که متعادل بشه ، اکسیدان هم بسته به شماره رنگها که باز اونم بسته به میل خودت متوسط یا روشن هست و همینطور جنس موهات که دیررنگ یا عادی هست از اکسیدان شش یا ۹ درصد استفاده میکنی

اول ساقه یک ربع اخر ریشه رو رنگ میکنی

مارک ها الان تقریبا تو یه طیفن ، دست خودته چقدر بخوای هزینه کنی ، مراقبت از مو بعد از رنگ مهمه که مثلا شامپوی موهای رنگ شده استفاده کنی ، رسیدگی کنی ، جنس موها هم مهمه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام وقت بخیر عزیزم معذرت می خوام خواستم بدونم چه مداد کانتوری بخرم و چطور کانتور کنم  . پوستم ...

سلام عزیز باید فیلم و کلیپ ببینی با نوشتن نمیشه توضیح داد ، تو اینستا و یوتیوب پر از،کلیپ های اموزشی هست میتونی جستجو کنی ، هر عضو صورت هم قانون خودش رو داره ، مثلا بینی اول خط نوک باید مشخص بشه ، از ابتدای تاج ابروی نرمال خط طرفین بینی شروع بشه و ...

هر صورتی باید طوری کانتور بشه که به فرم صورت نرمال که بیضی هست برسه ، مثلا رژگونه مهمه که حالت صورت گرد رو به بالا ببره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
برای کسی که تاحالا موهاشو رنگ نکرده چ رنگی کنه که خیلی تو چشم و جذاب بشه؟

با دکلره یا بدون دکلره ؟ بدون دکلره تنوع خاصی نداریم طیف رنگهای قهوه ای با تن های مختلف رو داریم و رنگهای خانواده شرابی قرمز بنفش البالویی و امثالهم

مثلا ترکیب دودی و تسکافه ای ، دودی و شکلاتی , زیتونی و آبی و ...

با دکلره هم که قضیه اش جداست ، پایه رنگ قوانین رنگ ترکیبات مختلف

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام وقت بخیر من موهام یه مقداری سفید داره همیشه قهوه ای میزارم ولی زود سفیدیا میزنه بیرون رنگ دیگه ای هم نمیخام بزنم بفرمایید چه مارک رنگ مویی سفیدیا رو خوب کاور میکنه تهیه کنم؟

🟣🟣          لایک ممنوع           🟣🟣
سلام وقت بخیر من موهام یه مقداری سفید داره همیشه قهوه ای میزارم ولی زود سفیدیا میزنه بیرون رنگ دیگه ...

سلام عزیز

به مارک مربوط نیست ، کلا سفیدی ها ادااطوار زیاد دارن رنگ پذیریشون کمه

بیستر از رنگهای سری طبیعی و فوق طبیعی و اکسیدان شش درصد یا سه درصد استفاده کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام البالو جان وقتت به خیر

من از اونجایی که موهای سفیدم سرسخت و به زور رنگ پذیرن طبق توصیه یه کلیپ از یوتیوب که گفته بود مقدار اکسیدان رو کمتر بریزید

دوماه پیش با رنگ n4 و c6 با اکسیدان 6 درصد که مقدارشم کم بود موهامو رنگ کردم

همیشه این ترکیب رو که با مقدار اکسیدان معمولی می زدم موهام بعد یکی دوبار شستشو قهوه ای خوشرنگی می شد

و فقط مشکل موهای سفیدمو داشتم که یا رنگ نمی گرفت یا زودی رنگ از روش پاک میشد

خلاصه من اون ترکیب رو با اکسیدان کمتر زدم و چشمت روز بد نبینه موهام شد مشکی پر کلاغی و هرچندبارم که شستم اصلا انگار نه انگار، یه ذره هم روشن نمیشد

ولی خب  موهای سفیدمم تا وقتی ریشه در نیومد خودشونو نشون ندادن

حالا من که به شدت از این مشکی خسته شدم

امروز اومدم رنگ m7 و n7 رو با اکسیدان 9 درصد قاطی کردم زدم به موهام حدود45 دقبقه هم مکث دادم و بعد شستم

ولی الان ریشه هام نارنجی شدن و موهام رنگش شاید نیم درجه روشنتر شده🤦🏻

من چکار کنم که از این رنگ تیره خلاص بشم

اینم بگم از وقتی موهام اونقدر تیره شد حس می کنم خیلی هم می ریزه و جنسش بد شده افتضاح، همش می چسبه به سرم و حالت الکتریسیته ای داره

من چه کنم؟ 😢

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سلام آلبالو جان میخواستم بر مراسم موهامو یه قهوه ای متوسط رنگ کنم میشه ترکیب دوتا رنگ بگی که زیاد روشنم نشه درحد قهوه ای متوسط 

مثلا سری n4که میزارم خیلی تیره میشه اصلا مشخص نیست رنگ کردم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام البالو جان وقتت به خیر من از اونجایی که موهای سفیدم سرسخت و به زور رنگ پذیرن طبق توصیه یه کلیپ ...

سلام عزیز

ریشه رو زود رنگ کردی روشن تر شده باید اخر سر رنگ کنی

از رنگ دودی یا خاکستری به تناوب استفاده کن تا موهات رنگ باز کنه ، شماره رنگها رو روشن تر بگیر ۸ . ۹ . ۱۰

موهاتم تقویت کن با روغن نارگیل و زرده تخم مرغ و ... لوسیون های تقویت کننده هم تو داروخونه هست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان میخواستم بر مراسم موهامو یه قهوه ای متوسط رنگ کنم میشه ترکیب دوتا رنگ بگی که زیاد رو ...

سلام عزیز ،از ترکیب دودی و شکلاتی استفاده کن ، حدود شماره ۷

اکسیدان هم شش درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم